Heinner HAC-CR24WIFI, aparat de aer condiționat performant

Modelul Heinner HAC-CR24WIFI e cel mai performant aparat de aer condiționat de la acest brand pentru că are o capacitate mare, multe funcții, filtru dens, un design premium și tehnologie WiFi. Dacă nu v-ați fi dorit un aparat chiar atât de performant, se poate alege unul cu capacitate mai mică, cum e cel de 18000 BTU care e perfect până în 35 mp. Cel de jos poate fi folosit pentru camere mult mia mari sau chiar pentru un apartament.

Ecranul digital e unul ascuns cum se întâmplă în multe cazuri dar aveți la vedere și indicatori luminoși pentru anumite funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e cu mult mai mare decât alte modele și pachetul include cam aproape totul, mai puțin kitul de montare. Se poate întâmpla ca uneori acel kit să nu fie potrivit pentru montare, adică unitatea internă să fie prea distanțată de cea externă.

Ventilatorul poate fi setat în 4 trepte în funcție de cât de repede vreți să răciți sau încălziți camera. Poate fi util și pe timp de iarnă iar consumul nu e atât de mare, clasa energetică fiind una superioară.

Păreri pro și contra

Aveți opțiune de răcire rapidă cu funcția Turbo și e perfectă pentru momentele în care nu vă aflați în locuință. Controlul unui astfel de aparat se poate face prin intermediul telecomenzii sau cu telefonul dacă e instalată aplicația. E mai comod cu telefonul plus că raza e mai mare, plus puteți depista o problemă a aparatului pentru a o remedia mai rapid. Deci funcționalitatea ar fi un punct forte al acestor aparate mai scumpe și aș spune că prețul e corect. Dezumidificarea e o funcție standard și scade nivelul de umiditate din aer, pentru ca voi să inspirați un aer cât mai curat. Se folosește de un agent frigorific de ultimă generație care protejează mediul înconjurător – R32.

Heinner HAC-CR24WIFI are tehnologie care vă informează referitor de o defecțiune – autodiagnosticare. Se poate seta chiar și un mod mai silențios dacă vă aflați în cameră ori doarme copilul. Bineînțeles, performanțele scad semnificativ pentru că ventilatorul va funcționa cu o treaptă inferioară.

Te-ar mai putea interesa