Heinner HAC-CR12WIFI, model clasa A++ cu funcţie Follow Me

Heinner HAC-CR12WIFI e un aparat de aer condiţionat pentru suprafeţe până în 23 mp şi cu un consum energetic redus de 1237 W (la răcire), motiv pentru care are clasa A++.
Modelul de faţă face parte din seria Crystal Inverter, lucru care presupune faptul că are nişte caracteritici mai speciale printre care control wi-fi, operare silenţioasă şi Follow Me.

Acest AC are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic. Din poza de alături puteţi vedea că e vorba despre un model aspectiv cu un design minimal aşa încât să se integreze perfect în orice cameră.


Păreri pro şi contra

Aparatul de faţă poate fi controlat foarte uşor prin intermediul telefonului mobil pentru că are wireless. Pentru acest lucru aveţi nevoie de un telefon inteligent cu Android sau iOS (iPhone).
Follow Me e o funcţie care presupune că pe telecomandă e un senzor, iar aparatul va adapta temperatura în funcţie de cât detectează în jurul telecomenzii.
Are un mod de operare silenţios şi chiar funcţie Silent care reduce zgomotul ventilatorului. Pentru o silenţiozitate maximă are şi Mute.
Pe timp de noapte are mod special numit Sleep Mode care te ajută să dormi mai bine şi să economiseşti curent.
Funcţia Auto-Restart e una care reporneşte aparatul atunci când se întrerupe curentul. Este ceva foarte util întrucât în ţara nostră e ceva normal ca electricitatea să se întrerupă şi de câteva ori pe zi.
Consumul energetic e unul foarte mic, iar spre exemplu în mod stand by consumă 1W.
Compresorul modelului de faţă e unul Inverter care asigură economii de până 50 procente la curent şi o durabilitate ridicată.
Din păcate nu vine cu kit de instalare inclus în pachet, dar oricum la serviciul montaj în preţul acestuia intră şi kitul.
O altă funcţie foarte utilă e cea de dezumidificare. Aceasta presupune că aerul va avea o umiditate perfectă.

Modelul de faţă vine de la un brand cunoscut românesc, iar pe piaţă sunt numeroase produse de la acesta. Brandul acesta e pe piaţă de câţiva ani şi s-a remarcat pe piaţă prin produse de calitate cu garanţie standard de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa