Heinner HAC-24INV Inverter, AC clasa A++

Aparatul Heinner HAC-24INV Inverter e unul foarte bun prin prisma raportului dintre preț și calitate. Chiar dacă e vândut de Heinner (un brand românesc) o să vedeți că e un aparat foarte bun care își merită banii deoarece vine doar cu ce e mai important. (La modele de la Samsung ori Whirlpool o să vedeți că vin cu foarte multe funcții, însă prețurile sunt de vreo două ori mai mari decât la Heinner unde aparatele sunt dotate doar cu ce e mai important.)

E destinat celora care vor o soluție care să mențină aerul plăcut în încăperi ceva mai mari. Iar, dacă e să analizăm costurile de întreținere atunci vedem că acestea sunt destul de mici. De exemplu, vine cu filtru lavabil care poate fi spălat.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani beneficiem de un aparat care are un nivel de zgomot scăzut… și mă refer în special la cel al unității interioare care are 64 decibeli.

Aparatul AC
Aparatul AC

La capitolul specificații se poate lăuda cu capacitatea de 24000 btu care e un valabilă pentru răcire, dar și încălzire. Clasa de energie de încălzire e A, iar cea de răcire A++… lucru care ne arată că stă formidabil la răcire.
Vine cu inversor (inverter în engleză), iar acest lucru presupune o economie superioară de curent… ceea ce e foarte bine pentru mediul înconjurător.

Plusurile acestui model sunt aspectul neutru (nu deranjează vizual), costul mic, capacitatea mare și că vine cu mod de noapte.
Ca minusuri aș menționa lipsa unui control de tip smart precum în cazul aparatelor de la Samsung.

De final pot să spun despre aparatul acesta de aer condiționat că e exact ceea ce ai nevoie pentru o încăpere nu exagerat de mare. Dacă vrei să știi când a apărut pe piață atunci trebuie știut că a apărut undeva pe la mijlocul lunii iulie 2014… deci e un model nou.
Legat de calitatea aparatului nu trebuie să vă preocupați prea mult deoarece produsele sunt testate în laboratoare speciale așa încât să îndeplinească cerințele de calitate CE.

Te-ar mai putea interesa