Heinner HAC-18OWF-BK, aparat de aer condiționat cu 4 trepte ventilator

Un aparat de aer condiționat ca Heinner HAC-18OWF-BK e foarte eficient când vine vorba de un spațiu mare și față față chiar peste suprafața recomandată (între 24 și 35 mp). De aceea, recomand modele ceva mai performante, dar care nu și le permite oricine. E și normal să vi se ofere mai multe trepte de ventilare că doar nu e vorba de un banal. Acesta e peste două modele cu capacitate de 9000 BTU, deoarece are anumite dotări mai speciale care le voi menționa mai jos.

Are un design modern ci finisaj pe negru și nu sunt multe alternative similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Capacitatea de ventilare e foarte importantă atunci când vă doriți un singur aparat și ieșiți mai ieftin cu instalare pentru o plătiți doar o dată. Doar modelele standard oferă unitate exterioară și funcție de încălzire. Deci poate fi folosit și în sezonul rece dacă durează ceva mai mult încălzirea actuală cu calorifere. Dacă aveți o locuință mai mare, acesta poate fi pus pe hol pentru a răci mai multe camere și e recomandat să fie pus la parter.

Kitul de instalare nu e inclus, dar și așa ați fi apelat la un serviciu de instalare autorizat care nu costă mult dacă nu-l doriți în maxim 2 zile.

Păreri pro și contra

Funcțiile sau dotările oferite de acest aparat sunt următoarele: Forest Wind (aer răcoros și proaspăt), panel fotosensibil (își ajustează iluminare în funcție de lumina din jur), panel oglindă cu iluminare albastră/roșie (răcire/încălzire), funcție Turbo, Follow Me, Sleep, tehnologie Inverter, timer, diagnosticare automată, ionizare, filtru High Density și multe altele. Cu toate acestea, aș putea spune că acest model face parte din segmentul premium, de aceea nu se adresează oricui. Chiar și acest brand oferă soluții competitive și nu chiar banale cum am văzut în anii precedenți.

Heinner HAC-18OWF-BK e un aparat care arată foarte bine în orice locuință, în special dacă e una în stil modern. Dispune și de tehnologie WiFi pentru o interacțiune diferită cu acest aparat și trebuie să puneți aplicați corespunzătoare pe telefon, astfel aveți și câteva funcții în plus.

Lasă un comentariu