Heinner HAC-18INVB, aparat de aer condiționat cu autodiagnoză

Acest model Heinner HAC-18INVB e unul din segmentul superior deoarece are o capacitate destul de mare, dar există și variante de 24000 BTU care pot fi bune pentru garsoniere sau apartamente mici. În general, e nevoie de două astfel de aparate pentru spații generoase și nu o să facă față un singur model dacă suprafața e peste 40 metri pătrați. Conform producătorului, acest model poate fi folosit în spații de 24 până la 35 metri pătrați. Designul e foarte plăcut și nu orice brand oferă chiar și variante colorate, dar caracteristicile tehnice sunt diferite.

Cam toate modelele noi au compresor cu Inverter, pentru un consum mai mic de energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit pentru spațiile de locuit iar pentru spații comerciale recomand cele cu capacitate de 24000 BTU și filtre mai dense. Cu alte cuvinte, trebuie să faceți o investiție mult mai mare pentru că sunt necesare mai multe astfel de modele.

Capacitatea maximă a acestui aparat e mai mare la încălzire, dr nu cu mult – 19000 BTU. Are un filtru anti-praf care e foarte util, dar și un filtru catalizator rece.

Pe lângă funcțiile standard, acesta oferă și funcții suplimentare: Auto Restart, Follow me, Auto Curățare, Auto-diagnoză și detectare pierdere agent frigorific. Funcția de dezumidificare e destul de eficientă la aparatele cu capacitate mare – 1.7 litri pe oră.

Păreri pro și contra

E foarte bun pentru a încălzi o locuință deoarece are o capacitate superioară și nu trebuie să așteptați prea mult până ce camera e încălzită. Întotdeauna un aparat mai performant oferă mai multe avantaje decât unul foarte ieftin. Nu optați pentru un model portabil dacă nu-l veți muta prea des deoarece nu sunt la fel de eficiente și dați o grămadă de bani.

Heinner HAC-18INVB e unul dintre cele mai puternice aparate de la acest brand și cu cât e mai mare acea capacitate, cu atât poate răcirea e mai eficientă. Nu are sens să vă zgârciți, optați pentru un model mai performant dacă aveți o cameră generoasă sau chiar mai multe. Ideea e că diferența de preț e destul de mică între acesta și un model cu capacitate de 9000 BTU.

Te-ar mai putea interesa