Heinner HAC-12SL++, aparat de aer condiționat argintiu cu A++

Nu sunt multe aparate de aer condiționat cu finisaj argintiu, dar oricum nu e în totalitate pe această culoare. De exemplu, Heinner HAC-12SL++ e o astfel de variantă care oferă o capacitate de răcire generoasă, consum redus de energie și tehnologie Inverter. Compresorul Inverter e destul de popular și în trecut a fost prezent doar pe câteva modele. Acest brand oferă multe astfel de modele și pot fi variante chiar și pe alte culori. Deci puteți să vă asortați aparatul cu restul camerei dacă doriți, dar nu cred că e atât de important.

Pot spune că e un model apreciat ca și restul variantelor colorate oferite de acest producător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Având în vedere de capacitatea de răcire, poate fi pus să răcească două camere modeste – -15-25 mp. Totuși, pentru o răcire mai bună, camera trebuie să fie bine izolată sau chiar mai mică. Capacitatea maximă de răcire e de 12000 BTU, însă spre deosebire de alte variante, la acesta capacitate de încălzire e superioară – 13000 BTU. Deci, poate fi folosit pentru a încălzi locuința rapid sau suplimentar.

E dotat cu filtru anti praf, filtru catalizator rece, compresor rotativ și Inverter. Sunt prezente trei trepte cu care puteți regla capacitatea acestui model. Diversele funcții pot fi alese pentru a răci mai rapid camera, pentru a depista o problemă, seta timerul și multe altele.

Unele modele vin cu kit de montare inclus, ei bine, acesta nu are dar nu e nici o problemă că diferă de la caz la caz. Pentru prinderea unității e nevoie de dibluri mai mari și trebuie să fie în funcție de perete.

Păreri pro și contra

Îmi place noul design deoarece pictogramele sunt vizibile doar în timpul funcționării, adică afișajul e ascuns. Telecomanda poate fi folosită cu ușurință deoarece are funcțiile clasice, iar dacă ar fi avut tehnologie WiFi, se putea folosi smartphone-ul.

Nu veți găsi multe aparate ca și acest Heinner HAC-12SL++, deoarece alte branduri le oferă la prețuri mult mai mari. Aveți toate motivele pentru a opta pentru un model atât de performant și nu e nevoie de un buget mare.

Te-ar mai putea interesa