Heinner HAC-12OWF-GD, model auriu cu wireless

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian Inverter e un aparat de aer condiționat mai special ca aspect și funcționalitate. Asta deoarece vine cu control wireless, design în formă de V și e de culoare gold (auriu).
Se adresează celora interesați să răcească o suprafață de 16-23 m2 cu un consum energetic mic. Clasa de eficiență a aparatului fiind A++.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere, adică de la consum energetic și până la mod de utilizare. Are o telecomandă simplă cu buton Follow Me așa încât aparatul să facă o climă cât mai plăcută în locul unde vă aflați.


Caracteristici

Are niște funcții cu denumiri ciudate. Spre exemplu Forest Wind care oferă un aer răcoros ca în pădure.
Clasa energetică e A++, iar acest lucru trebuie mulțumit inverterului cât și funcției Sleep. Aceasta e una care presupune că aparatul scade/crește temperatura cu grad pe oră în primele două ore, iar apoi o menține timp de 5 ore după care se oprește… întrucât dimineața nu e nevoie de AC.
Se pare că Forest Wind nu e același lucru cu Turbo deoarece aceasta din urmă presupune că aparatul îți crește puterea pentru o perioadă limitată.
Dacă se întrerupe curentul acest aparat o să știe să-și reia setările prin Auto-restart care-i o funcție întâlnită pe mai toate aparatele moderne.

Păreri pro și contra

E un aparat economic (din punct de vedere al consumului de electricitate), arată bine, vine cu wireless, are filtru bun (anti praf și filtru catalizator rece) și nu costă mult. Acestea sunt plusurile.
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate mai mare. Găsiți aici aparate cu o capacitate mai mare.

Concluzie

Heinner HAC-12OWF-GD e un aparat de aer condiționat modern pentru cei interesați de ceva calitativ. Vine cu o garanție de 3 ani, iar acest lucru e unul caracteristic acestui brand. Dacă nu știți mare lucru despre brandul Heinner atunci trebuie știut că e unul românesc prezent pe piață de câțiva ani.

Lasă un comentariu