Heinner HAC-12OWF-BK, aparat cu tehnologie Inverter

Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian e unul dintre puținele modele de la acest brand care arată atât de bine și mă refer strict la finisajul negru lucios. Bineînțeles, un aparat de aer condiționat atât de nou oferă și caracteristici speciale interesante: control prin WiFi, funcție Ionizare, filtru cu densitate mare, mod eco, clasa A++ și performanțe ridicate. Tehnologia Inverter e tot mai populară pe noile parate și mi se pare normal deoarece are un rol destul de important – reduce consumul de energie, dar și zgomotul. Cu aceasta, aparatul are o durată de viață mai îndelungată pentru a vă bucura mai mult tip de aerul proaspăt oferit de aceasta.

Prețul mi se pare destul de corect pentru ce oferă și nu orice brand s-ar putea lăuda cu un așa model. Nu e un aparat cu performanțe mici, chiar din contră, face față chiar și în camere spațioase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de răcire e destul de impresionantă – 12000 BTU, deci puteți pune aparatul la parter sau la mansardă, dar e bine să calculați cam ce capacitate aveți nevoie pentru acei metri cubi de aer. În general, aparatele acestea se pun pe hol deoarece unele funcții sunt puțin mai zgomotoase ori poate nu vreți să vedeți aparatul în sufragerie ori dormitor. Astfel, nu trebuie să răciți sau încălziți toate camerele ci doar la care țineți ușa deschisă (spre hol).

Dintre funcțiile sale, eu voi enumera câteva: timer, auto restart, încălzire, WiFi, mod turbo, follow me, operare silențioasă, eco etc.

Plusuri: arată foarte bine, are tehnologii și funcții inteligente, control cu telefonul mobil, kitul WiFi e inclus (la multe modele de la alte branduri, aparatul e doar WiFi Ready).
Minusuri: nu am găsit.

Heinner HAC-12OWF-BK e un model pe o culoare deosebită (reiese și din terminație – BK) și pe un finisaj care îi dă un plus de eleganță. Pot spune că e un model premium cu toate acele funcții și caracteristici speciale. Bineînțeles, dacă culoarea nu vă convine, se poate alege un model pe alb, roșu sau combinații de culori. Nu orice producător vă oferă alternative la fel de bune și care nu vă vor dezamăgi.

Te-ar mai putea interesa