Heinner HAC-12MB, aer condiționat mobil

Pentru cineva care vrea să scape de costurile de instalare ale unui AC și vrea un aparat care să fie mobil recomand acest Heinner HAC-12MB. Nu doar arată formidabil, ci se comportă foarte bine deoarece are o capacitate de 12000 btu, adică numai bună. Eu credeam că nu poate să încălzească, dar se pare că m-am înșelat deoarece are și funcție de încălzire.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun, din toate punctele de vedere. Poate crezi să e cam anemic, dar nu-așa deoarece vine chiar și cu un mod Sleep Mode care te va ajuta să ai un somn fără întreruperi deoarece aparatul o să fie mai silențios pe timp de noapte.
Alături e o poză cu acest model și puteți vedea că nu arată deloc rău. Dacă o să îl amplasați într-un colț al camerei atunci lumea nici nu va vedea că aveți aer condiționat.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest model e unul care se descurcă formidabil deoarece are o capacitate relativ mare. Deci, ar fi perfect pentru o cameră nu prea mare ori pentru un apartament mai mic.
Are numeroase funcții printre care aș menționa cea de autocurățare, sleep mode și sistem de evaporare automată a condensului.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt prețul de achiziție mic, costurile de instalare zero, portabilitatea și că arată bine.
Pe partea de lucruri care nu-i plac poate că aș putea menționa lipsa controlului smart, dar nu știu dacă are rost așa ceva… și mai mult ca sigur că i-ar fi urcat prețul în copaci.

Modelul acesta e perfect pentru un birou mic, o garsonieră ori o casă care ar greu de modificat în eventualitatea montării unui aparat de aer condiționat tradițional.
Dacă nu știți prea multe despre Heinner atunci vă luminez eu spunându-vă că e un brand românesc care comercializează sub brand propriu diferite electrocasnice de o calitate bună. De obicei acest brand oferă garanție de 3 ani pentru aparatele sale, dar acesta fiind un AC se oferă 2 ani. Normal că există posibilitatea extinderii garanției la mai mult.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Heinner HAC-12MB, aer condiționat mobil”

  1. Caut, caut si iar caut pe internet si nu gasesc un mic (pentru mine mare) detaliu. Necesita tubulatura pentru evacuarea aerului rezidual? Daca da!, este inclusa in pachetul cu care vine? Exista pe undeva manualul de utilizare pentru a-l consulta on line?

Comentariile sunt închise.