Heinner HAC-12INVRL, aparat de aer condiționat

Aparatul de aer condiționat Heinner HAC-12INVRL e o alegere bună deoarece e performant, ieftin și fiabil. Designul e plăcut și se poate observa chiar și în poza de jos. Pe partea de design se observă un afișaj LED care indică diverse opțiuni alese ori că acest aparat e pornit. Pe partea de dotări pot spune că are cam ce e standard, de aceea are și un preț atractiv. Totuși o capacitate de 12000 BTU la un așa preț e binevenită și nu orice brand oferă astfel de soluții. Acest aparat poate fi instalat chiar și acasă și poate face față chiar și unei suprafețe mai mari. Dacă aveți un restaurant sau o cofetărie puteți alege unul sau două astfel de modele, în funcție de dimensiunile încăperii/încăperilor.

Multe astfel de aparate pot fi folosite și pentru a încălzi, dar tot un aparat special pentru încălzit pare e mai puternic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea de răcire a acestui model e de 12000 BTU după cum am mai precizat mai sus și e foarte bună. E aceeași capacitate și la încălzire, iar eficiența la răcire e mai bună decât cea de la încălzire (A++ la răcire și A la încălzire). E dotat cu tehnologie Inverter (mărește durata de viață a aparatului), afișaj LED, telecomandă și diverse funcții.

Are funcții ca: auto restart, dezumidificare, sleep/mod noapte și câteva funcții speciale (autocurățare, autodiagnosticare și mod turbo). Acestea sunt cele mai uzuale funcții dar unele aparate de la alte branduri oferă și mai multe, dar prețurile nu sunt la fel de atractive.

Plusuri: capacitate mare de răcire la un așa preț, arată bine, e ușor de folosit, Inverter, are funcții speciale interesante și e fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HAC-12INVRL e un aparat care e util în special dacă aveți o clădire/încăpere bine izolată și vreți un aer mai rece sau mai cald. Bineînțeles, aceasta poate și filtra aerului pentru a vă bucura de un aer mai proaspăt. Alegere modelului corespunzător ține de bugetul vostru și de suprafața camerei. Dacă locuiți la casă, acesta poate răci decent parterul sau mansarda.

Te-ar mai putea interesa