Heinner HAC-12INVBK, model negru cu inverter

Heinner HAC-12INVBK Inverter e un nou aparat de aer condiționat de la brandul românesc Heinner. Vine ca o alternativă la modelul roșu (Heinner HAC-12INVRED). Se adresează în principal celora care vor un model cu un aspect mai special, aparatul fiind unul negru, iar pe piață nefiind prea multe de această culoare. Erau la un moment dat modele de la LG și Samsung pe negru, dar acelea aveau niște prețuri mult mai mari.

Dacă e să ne gândim la cost atunci vedem că nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Vizual arată foarte bine, lucru vizibil din imaginea de alături.

Modelul black
Modelul black

Pe partea de specificații se laudă cu o capacitate de răcire foarte bună de 12000 btu și o capacitate de energie A (la încălzire și răcire). Are și un filtru bun deoarece vorbim despre un model 4 în 1, iar dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie știut că nu e mare. Consumul mic de curent e datorat în principal faptului că vine cu inverter, adică inversor. Aceasta e o cerință a CE, și acesta e motivul principal pentru care e bine să cumpărați doar aparate AC noi.

Motive pentru achiziționarea acestui aparat ar fi multitudinea de funcții (cele mai utile ar fi cea de ventilare și modul de noapte), greutatea nu prea mare a unității interioare și că are un aspect plăcut (unitatea fiind una neagră).
Motive contra achiziției nu ar prea fi deoarece până și nivelul de zgomot e unul mic de 54 decibeli… valabil pentru unitatea interioară.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii, iar faptul că e un model românesc nu trebuie să vă deranjeze. Heinner e un brad foarte cunoscut, iar acest produs beneficiază de o garanție normală. Legat de kit-ul de instalare trebuie spus că nu-i inclus, același lucru fiind vorba și despre instalare. În cazul în care vă interesează o instalare rapidă și la un preț bun atunci găsiți aici un serviciu ok. Vă reamintesc faptul că trebuie să se realizeze de o firmă autorizată, în caz contrar o să pierdeți garanția.

Te-ar mai putea interesa