Heinner HAC-12CWF-SL, aparat AC cu Wi-Fi și 12000 BTU

Heinner HAC-12CWF-SL e un aparat de aer condiționat modern dotat cu wireless, o capacitate de 12000 Btu și multiple funcții utile. Despre brandul care-l comercializează trebuie spus că e unul românesc, chiar dacă sună nemțesc.

Modelul HAC-12CWF-SL are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine dpdv vizual, ci și al caracteristicilor. Are un display foarte interesant ca aspect, iar funcțiile sale sunt la nivelul anului 2017.


Funcții

Modelul Heinner HAC-12CWF-SL e unul foarte bun pentru acasă deoarece poate acoperi o suprafață de 16-23 metri pătrați cu capacitatea de 12000 Btu.
Are un consum mic de curent întrucât are clasa A++ pe partea de eficiență energetică la răcire și A+ la încălzire.
Are Inverter inclus, acest lucru însemnând că aparatul corespunde cerințelor CE și că are un consum mic de curent. Principul inverterului e că are o răcire variabilă și nu constantă, și în felul acesta se fac economiile de curent.
Are patru trepte de viteză, iar asta înseamnă că în acest fel are și diferite nivele de zgomot (cel mediu fiind undeva la 52 dB). Are Sleep Mode și Mute Operation, acestea fiind două moduri de funcționare silențioase.
Legat de treptele de viteză ar mai trebui menționat că ventilatorul interior are 12 trepte pe când cel exterior are 5.

Avantaje

Un aparat precum acesta face temperatură perfectă pe timp de vară cât și iarnă. În acest fel poți răci sau încălzi repede că e vorba despre oricare temperatură.
Are Auto-Restart, acest lucru presupunând că atunci când se întrerupe curentul și revine și aparatul o să repornească pentru a face o climă plăcută.
Consumul de curent e unul mic, dovadă fiind clasa A++. Se poate economisi și mai mult cu ajutorul funcției Sleep care e recomandat să fie utilizată pe timp de noapte.

Concluzie

E bine să te pregătești din timp pentru canicula care se anunță, iar modelul acesta de la Heinner cred că ar fi perfect pentru cineva cu un buget mediu.
Având wi-fi poate fi integrat într-un ansamblu smart și controlat de la distanță (prin Internet).

Te-ar mai putea interesa