Heinner HAC-12CWF-BK, aparat de aer condiționat cu Inverter

Modelul Heinner HAC-12CWF-BK nu ar trebuie neglijat dacă aveți nevoie de un model cu finisaj elegant pe negru. Spre deosebire de multe alte aparate acesta are tehnologie DC Inverter, funcție Turbo (răcire rapidă), cronometru, diagnosticare ușoară, filtru HD (mul mai dens decât cel clasic) și multe funcții utile. Se vede destul de ușor că nu e vorba de un model simplu, are un finisaj negru lucios de aceea ecranul digital iasă ușor în evidență. Poate fi control ușor cu ajutorul telecomenzii din pachet, dar puteți folosi și telefonul pentru că acel kit WiFi e inclus, iar aplicația poate fi instalată ulterior pe telefon.

Poate că vă depășește cu mult bugetul, dar nu merită să luați un aparat cu puține funcții și fără Inverter. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi montat oriunde dacă aveți posibilitatea să montați și unitatea externă în apropiere. E suficient de performant chiar și pentru două încăperi dar va fi puțin dificil dacă-l folosiți pentru întreg parterul sau pentru mansardă. O capacitate de 12000 BTU se adresează unei suprafețe maxime de 23 mp, adică un hol și sufrageria. Mai există varianta să montați două astfel de aparate dacă aveți un parter mare – peste 50 mp, iar aerul va urca și la mansardă.

Prezintă următoarele funcții și tehnologii: dezumidificare, încălzire, răcire, Wi-Fi, Eco, Super Ionizare, auto curățare, timer, filtru High Density, auto-diagnoză, Turbo și multe altele. Toate acestea sunt menționate în manualul său de instrucțiuni și vă recomand să-l studiați dacă nu ați mai avut un model atât de nou.

Păreri pro și contra

Acest model a fost conceput pentru a fi folosit în locuințe și nu în spații comerciale, de aceea sunt oferite acele funcții mai speciale care le-am menționat sus. Nu am ce să-i reproșez la capitolul dotări și performanțele sunt generoase chiar dacă pare a fi un model mic.

Nu sunt multe poze cu acest model Heinner HAC-12CWF-BK, dar vă veți face o idee destul de bună din poza de sus. Poate fi folosit și în sezonul rece deoarece are funcție de încălzire ca oricare alt model.

Te-ar mai putea interesa