Heinner HAC-09SL++, aer condiționat 9000 Btu, clasa A++

Heinner HAC-09SL++ Inverter e un aparat de aer condiționat argintiu perfect pentru un apartament întrucât acoperă o suprafață între 12 și 18 m2. Vine cu dotări la zi, adică funcție auto restart, inverter, filtru avansat, follow me și altele.
Capacitatea de 9000 Btu îl face numai bun pentru uz rezidențial, adică acasă.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem de o soluție bună de răcire a aerului.
Culoarea aparatului e silver (argintiu), dar din diferite motive pe unele site-uri e specificat că e negru, ceea ce e o greșeală.


Facilități

Modelul Heinner HAC-09SL++ este unul cu inverter, adică e un aparat care face economii de curent și corespunde cerințelor Comunității Europene.
Are funcție sleep (pentru noapte), turbo, auto-restart și diagnosticare automată. Funcția sleep e una care are roș de a economisi energie deoarece temperatura scade 1 grad în primele două ore, iar după 5 ore se oprește.
Ventilatorul e unul mai special deoarece e vorba despre unul în 12 trepte. Acesta e unul care oferă controlul precis al debitului de aer și un confort termic superior.

Avantaje

Costul de achiziție e unul scăzut, iar pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii prin facturi mici la curent. Asta pentru că are clasa A++ de eficiență energetică.
Probabil ar trebui să vă spun și că singurul dezavantaj e că nu are kit de instalare inclus.

Concluzii

Dacă sunteți interesat de un AC bun pentru o suprafață nu prea mare atunci vă recomand pe acesta.
Vă spun din nou că acest model nu e de culoare negru oglindă, ci e gri și arată foarte bine.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună, acest lucru fiind susținut de garanția de 3 ani extensibilă la mai mult. Cei de la Heiner au făcut un obicei în a oferi o garanție mai mare pentru a ne arăta că e vorba despre produse de calitate superioară.
Despre brandul Heinner trebuie să vă spun că e unul românesc existent pe piață de ceva timp și că aparține de un cunoscut magazin online.

Te-ar mai putea interesa