Heinner HAC-09OWF-BK, aparat de aer condiționat negru

Aparatul de aer condiționat Heinner HAC-09OWF-BK e unul dintre puținele variante de culoare neagră care le puteți folosi în locuința dumneavoastră. Lăsând la o parte designul, veți vedea că că oferă caracteristici foarte bune. E perfect pentru camere modeste, adică nu foarte mari și performanțele scad dacă depășiți suprafața de 23 mp. Bineînțeles, e recomandat să aveți o casă cât mai izolată cu termopane și e bine să lăsați puțin geamurile deschise să iasă aerul cald.

E vorba de un aparat premium cu un aspect modern denumit Vshape și care va da un plus de eleganță camerei în care va fi pus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E echipat cu 3D Inverter și numai cele mobile nu au această tehnologie, de aceea sunt mai eficient, dar să nu uităm nici de unitatea exterioară care o avem inclusă în pachet alături de telecomandă. Funcțiile sale sunt cele care poate le cunoașteți de la alte aparate: încălzire, răcire, ventilație, dezumidificare. La acestea se adaugă și niște caracteristici speciale care le consider motive pentru a-l alege: funcționare silențioasă, Turbo, Auto-restart, Super Ionizare, timer (până la 24 ore), Forrest Wind, menținere temperatură, mod eco, diagnosticare automată și auto-curățare. Consider că prețul e unul justificat pentru că un aparat convențional nu poate avea așa de multe dotări.

Păreri pro și contra

Filtrează foarte bine aerul datorită filtrului foarte dens și nu permite să treacă praful, bacteriile sau alergenii. Designul e modern cu panou frontal negru lucios de tip oglindă care e rar la aceste aparate. Ecranul LED care afișează temperatura își reglează intensitate în funcție de lumina din jur. Aveți control prin WiFi dacă obișnuiți să țineți mai tot timpul telefonul pe lângă voi. Nu sunt multe modele de la cest brand ca și acesta, însă în cazul acestui model veți plăti mai mult pentru funcționalitate.

Heinner HAC-09OWF-BK e unul dintre aparatele care nu ar trebuie neglijate indiferent de perioada anului datorită numărului generos de funcții de climatizare. Costul de instalare nu e foarte mare și la care se adaugă kitul de instalare care nu toate aparatele îl au inclus.

Te-ar mai putea interesa