Heinner HAC-09MB, aparat de aer condiționat compact

Aparatul de aer condiționat Heinner HAC-09MB e unul interesant în special din punct de vedere al designului (e mai diferit decât cel al modelor clasice). E un model care nu are nevoie de unitate exterioară deoarece se descurcă suficient de bine așa. Deci acesta poate fi un motiv pentru a opta pentru așa ceva. Poate fi controlat ușor fără dar și cu telecomandă deoarece are pictograme corespunzătoare funcțiilor oferite. N e singurul model de genul și dacă nu aveți cum să instalați o unitate externă ori internă clasică, atunci acest aparat poate fi de folos (în special că are o astfel de formă).

Are multe caracteristici speciale, dotări și funcții, de aceea eu consider că prețul e destul de justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitate de răcire e similară cu cea de încălzire – 9000 BTU. Totuși consumul e ceva mai mare la răcire dar nu cu mult, de aceea are și clasa A de eficiență energetică la ambele. Mai precis la răcire consumul e de 2500W iar la încălzire e de 2100 W. Cam așa e la toate aparatele de aer condiționat.

E inclusă și o telecomandă care e necesară pentru un așa model chiar dacă unitatea e diferită. Ca și funcții are: încălzire, auto restart, sleep/mod noapte, auto etc. Toate acestea se regăsesc și pe alte aparate și sunt oarecum standard. În plus există și funcții speciale: autocurățare, funcție de oscilație automată și autodiagnosticare. Pe partea de design am doar vorbe de laudă și mă refer la dimensiunile sale și la panoul de control. Restul aparatele vin cu unitate extern și trebuie instalate diferit deci nu cred că pot fi mai utile decât acesta.

Plusuri: compresor bun, funcții multe, ușor de folosit, compact, ieftin, nu are nevoie de unitate exterioară etc.
Minusuri: destul de zgomotos.

Heinner HAC-09MB e un aparat electrocasnic bun care nu ocupă mult spațiu și poate fi destul de util. Poate fi folosit atât pentru a răcire/filtra aerului ori pentru a încălzi. Eu vă recomand aparate speciale pentru încălzit deoarece sunt mai bune și oferă funcții corespunzătoare.

Te-ar mai putea interesa