Heinner HAC-09INVRL Inverter, aer condiționat 9000 btu

Heinner HAC-09INVRL e un aparat de aer condiționat dotat cu inversor (inverter), iar costul său de achiziție e unul foarte mic, motiv pentru care concurează cu Daewoo DSB-F0977LH-NV… la capitolul preț. Dacă nu ați auzit de brand și de aceea vă e frică să cumpărați aparatul atunci trebuie știut că brandul Heinner e unul românesc (precum Vortex, Midea etc), iar aparatele acestui brand sunt foarte bune.

Acest aparat aer un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din păcate, în momentul de față instalarea nu e inclusă în pachet și de aceea vă recomand să achiziționați și un talon de instalare de aici.

Aparatul
Aparatul

Acest model e unul cu o capacitate de răcire de 9000 btu, iar capacitatea de încălzire e oarecum similară. Clasa de energie răcire e A+ pe când cea de încălzire e A. Deci, e un aparat foarte bun pentru camere mici. Capacitatea sa e cea mai mică de pe piață, dar acest lucru nu o să vă afecteze negativ deoarece mulți nu au nevoie de mai mult
Dotarea cu inverter înseamnă că are un consum de curent foarte mic. Toate aparatele AC trebuie dotate cu caracteristica menționată anterior deoarece aceasta e o cerință a CE. Aparatele cu așa ceva au un consum de curent mult mai mic și sunt foarte prietenoase cu mediul înconjurător.

Lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt prezența funcției de noapte, că are consum mic de curent, prețul foarte mic și că are autocurățare. Iar, extinderea garanției se poate face cu bani puțini, dvs putând extinde garanția cu unul sau doi ani în plus. Și pe partea de silențiozitate se descurcă bine deoarece are un nivel de zgomot mic.
Din păcate se pare că nu are filtru antibacterian, dar poate că funcția de autocurățare poate că ține oarecum locul.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii deoarece face ceea ce dorim de la el. Recomandarea mea e să-l utilizați într-un apartament mic ori o garsonieră. În cazul în care aveți nevoie de așa ceva atunci ar trebui să-l cumpărați din timp deoarece canicula de afară o să fie tot mai greu de suportat și s-ar putea să vă prindă pe picior greșit.

Lasă un comentariu