Heinner DCH750SSG, hota decorativă

Hota decorativă Heinner DCH750SSG e o hotă elegantă și accesibilă datorită unor caracteristici nu prea grozave. Însă, o recomand deoarece puterea de absorbție e foarte mare pentru un singur motor, are filtru metalic și un design modern. Se potrivește perfect într-o bucătărie modernă și spre deosebire de cele clasice, acesta nu poate fi montată sub un corp suspendat, ci necesită un spațiu mai mare pe perete. Chiar dacă nu se dorește a fi o hotă foarte performantă,va da un plus de eleganță cu acea parte din sticlă transparentă și cu finisajul pe inox. În rest designul e simplu și plăcut. O astfel de hotă cu e DCH750SSG are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Apreciez că vine cu două filtre metalice și nu cu unul singur, astfel motorul e protejat de eventuale grăsime care ar putea ajunge la acesta. Are un singur motor care se descurcă decent pentru cei care nu folosesc mai multe zone de gătit în același timp. Puterea de absorbție maximă e de 750 mc/h și poate fi ajustată cu ajutorul a 3 trepte. Puterea ei maximă e de 210W, deci are un consum mai mare decât altele și e normal să fie așa. Acesta diferă în funcție de treapta aleasă.

Se observă că în partea frontală vine cu 5 butoane de tip push-up care sunt bineînțeles ușor de folosit și sunt la îndemână. Iluminarea e decentă având în vedere că are două lămpi de tip LED fiecare având 1.5 W. Având în vedere consumul redus, pot fi lăsate aprinse pentru a ilumina mai bine bucătărie dumneavoastră. Burlanul de evacuare e același de 15 cm în diametru. Montarea ei ar trebuie să fie pe un perete care are deschidere spre exterior (în cazul în care aveți o casă cu mansardă sau stați la bloc). Cât despre hornul său, are dimensiuni generoase – 50 pe 50 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are două filtre care pot fi spălate ușor, design elegant cu sticlă transparentă, putere mare de absorbție și preț atractiv.

Minusuri: având în vedere prețul… nimic.

Concluzie

Acest Heinner DCH750SSG e un aparat electrocasnic incorporabil dar care nu necesită incorporare în mobilier ca altele. Se potrivește perfect într-o bucătărie cu incorporabile, iar pentru a se potrivi cu restul,ar fi bine să optați pentru o plită cu sticlă neagră și un cuptor negru cu inox.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Heinner DCH750SSG, hota decorativă”

  1. Buna ziua, ma intereseaza daca stiti care e diagonala arcului din sticla. Hornul este de 50X50. Eu vreau sa o incorporez intr-un spatiu de 60 cm. Ma incadrez?

  2. Salut,

    Conform producătorului, hornul are o înălțime de 50 cm, iar dimensiunile hotei sunt de 60 cm (lățime) și 50 cm (adâncime).

Comentariile sunt închise.