Heinner DCH550SS

Heinner DCH550SS e o hotă decorativă care vine ca o alternativă mai accesibilă la DCH750SSG. Principalul scop al acestui model e de a absoarbe mirosul și aburii produși de mâncare, dar se descurcă foarte bine și pe partea estetică. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare dacă luăm în considerare faptul că are o putere mare de 100W și 550W putere de absorbție. Din păcate are doar un motor, dar cred că puterea compensează lipsa celui de-al doilea.

Poze

E un model de culoare inox care are butoanele poziționate în partea dreaptă pentru un control mai facil, iar despre control trebuie spus că e unul de tip mecanic. Viteza de absorbție poate fi reglată pe 3 trepte și de aceea despre puterea de absorbție s-ar putea spune că e una ajustabilă.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Heinner DCH 550SS e un model foarte bun care vine cu o estetică de nota 10 și cu câteva caracteristici care o recomandă aparatul ca fiind o hotă bună. Chiar dacă are doar un motor, puterea de absorbție mare compensează acest lucru. Montarea nu e deloc complicată și cred că va oferi un aer profesional oricărei bucătării în care va fi montată.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; după aspectul de 5 stele se poate vedea că e foarte bună hotă decorativă; vine cu două lămpi pentru iluminare care vor face ca mâncarea să se vadă mai bine când în încăpere condițiile de iluminare nu sunt prea bune; datorită controlului mecanic cred că poate fi utilizată cu ușurință de oricine.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei o hotă de tip turn care nu doar să stea pe post de bibelou, ci să fie și folosită la potențial maxim, atunci modelul de față cred că ar fi mai mult decât ok. Poate fi montată cu succes deasupra oricărui aragaz ori deasupra unei plite incorporabile, iar mirosul și aburele e absorbit instantaneu.
În opinia mea, poate fi utilizat cu ușurință atât de către persoane tinere cât și de bucătari mai în vârstă deoarece panoul de comandă e clar definit, la fel și funcțiile.

Te-ar mai putea interesa