Heinner DCH-450X, hotă incorporabilă decorativă cu 429.3 mc/h

Hota incorporabilă Heinner DCH-450X e una cu design decorativ adică se montează pe perete și nu sub un corp suspendat. Are o formă interesantă și oricine și-ar dori un model mai performant în acest buget. Majoritatea hotelor accesibile au o capacitate absorbție sub 300 mc/h, iar aceasta e ceva mai puternică. Consumul și nivelul de zgomot produs diferă în funcție de treapta de puterea aleasă. Aceasta se alege în funcție de câte arzătoare folosiți dar și nivelul de aburi/miros din bucătărie. Dacă aveți o bucătărie de cel puțin 14 mp, e nevoie de o astfel de hotă.

Alternativele pot fi alte modele de la acest brand datorită preșurilor foarte atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă pare mare, are aceeași lățime ca oricare alt model – 60 cm. Toate hotele au un control mecanic în acest buget dar există și variante mai moderne cu diverse dotări interesante (cu recirculare).

Finisajele sunt pe argintiu și inox, dar se poate observa din poza postată mai sus. Panoul de control prezintă butoanele clasice pentru pornire, treaptă de absorbție și iluminare. Nu e nevoie de două lămpi puternice, pentru că tehnologia LED e mult mai eficientă. Noile hote nu au filtre din pâslă ci sunt din aluminiu, deci pot fi curățate mai ușor și sunt mai durabile. E adevărat că trebuie curățate mai des pentru a avea o hotă cât mai eficientă și pentru a nu o suprasolicita.

Păreri pro și contra

Are un design destul de atrăgător, panoul de control poate fi folosit cu ușurință deoarece are butoane de tip push. Lampa iluminează foarte bine chiar dacă nu e una puternică – tehnologie LED. Chiar dacă o hotă nu are lampă LED, voi o puteți înlocui cu una de tip LED.

Heinner DCH-450X nu poate excela la toate capitolele în acest buget și un model similar de la un brand mai experimentat poate costa dublu sau triplu. Aceasta e ideală pentru orice bucătărie modernă și se potrivește alături de o plită pe gaz argintie/inox. Nu vă oprește nimeni, puteți alege chiar o plită electrică dacă vă place și asortați hota cu un cuptor care poate fi pe inox.

Te-ar mai putea interesa