Heinner DCH-350RGBK, hotă decorativă cu design înclinat

Cele mai mule hote decorative au un design modern, însă nu toate arată ca Heinner DCH-350RGBK. Acesta nu singurul model înclinat și nici nu a fost primul care a lansat acest stil. E la fel de eficientă ca și o hotă clasică dar că trebuie pusă pe perete și evacuarea se face prin spate. Aceasta se asortează perfect alături de o plită electrică sau de una cu gaz neagră. Panoul de control poate fi accesat ușor deoarece e vizibil și doar trebuie să vă întindeți puțin la el.

Chiar dacă nu e vorba de o hotă premium, arată ca una și nu sunt multe branduri care oferă un design înclinat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hotele decorative se instalează mai ușor dacă evacuarea corespunde și e bine să aveți ceva mai mult spațiu de o parte și de alta. Ideea e că trebuie să iasă ceva mai bine în evidență.

La prima vedere pare să aibă o lampă destul de slabă – 2.5 W, doar că e una LED de aceea va ilumina ceva mai puternic decât una cu halogen. La interior veți găsi un singur monitor care dezvoltă o putere de 65 W, adică nu are un consum foarte mare. Acesta e protejat de un filtru lavabil de aluminiu care e destul de bun și e bine să-l țineți curat. E mult mai ușor de curățat decât cele din material, dar nici nu cred că mai sunt.

Păreri pro și contra

Poate că e mult diferită față de hota anterioară, dar eficiența ei e chiar mai bună deoarece discutăm de o generație mai nouă. Capacitatea sa e foarte importantă atunci când încăperea e foarte mare dar poate că nu gătiți des și poate mai aerisiți din când în când. Panoul de control e ușor de folosit și mai toate modelele au butoane mecanice care sunt acționate prin apăsare.

Se poate alege un cuptor incorporabil multifuncțional mai avansat și să nu cheltuiți foarte mult pe plită. Hota Heinner DCH-350RGBK costă destul de puțin și e destul de performantă, motiv pentru care poate fi aleasă pentru bucătăria voastră.

Te-ar mai putea interesa