Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner CVC-H6220

Aspiratoarele fără sac sunt foarte populare deoarece te scapă de grija achiziționării de saci, iar un astfel de model e Heinner CVC-H6220. Nu cost deloc mult, venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are o capacitate de 2 litri, filtru HEPA și o putere mare de aspirare de 380W. Vine cu o mulțime de dotări utile, iar despre acest lucru îți poți face mai bine o părere mai jos.

Aspect

E un model roșu, lucru care poate fi observat din poza de alături, cu un tub telescopic și cu multe tipuri de perii. Aceste perii/accesorii ar fi un model standard și unul pentru spații înguste. Cablul nu o să stea aiurea și nici nu va trebui să îl legați cu o ață deoarece aparatul vine cu un derulator automat de cablu.

Modelul pe roșu

Modelul pe roșu

Caracteristici tehnice

E destul de impresionant la nivelul de specificații deoarece are o putere mare de 2200W, dar doar 380W reprezintă puterea de aspirare care poate fi reglată prin intermediul unui variator de putere. Nivelul de putere nu e unul exagerat deoarece la aspirare produce 74 decibeli în condițiile în care există alte modele care produc peste 80.
În ciuda faptului că aspirarea e una uscată, filtrul HEPA o să vă ajute ca aerul evacuat de aparat să fie curat în proporție de peste 90 de procente.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; garanția e de minim 2 ani; filtrele sunt foarte bune; e realizat de un brand de renume; nu e prea zgomotos; e ușor de folosit chiar și de un copil în condițiile în care are un cablu de 5 metri care te face să nu fi nevoit să muți prea des aparatul; are niște roți mari care vor ajuta la deplasarea aparatului.
Contra: nimic.

Concluzie

La o anumită perioadă (vreo 3 ani) trebuie să-ți schimbi aspiratorul, iar acest model cred că ar fi un înlocuitor foarte bun al vechiului tău model. E ușor de folosit de oricine și are un aspect plăcut. Despre putere se poate spune că e una medie și din această cauză o să scoată totul din covoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu