Heinner Crystal HAC-CR24WHN, model 24000 BTU cu clasa A++

Heinner Crystal HAC-CR24WHN 24000 BTU e un aparat AC forte bun pentru spaţii până la 47 mp, iar consumul energetic va fi unul minim (prin faptul că are compresor inverter şi diverse optimizări pentru a reduce consumul). Un astfel de model are o fiabilitate foarte bună deoarece are garanţie 3 ani (standard), şi la asamblarea sa au fost folosite doar piese calitative.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un aparat cu multiple funcţii printre care ar fi cea Follow me, modul silenţios (Mute mode).


Păreri pro şi contra

Aparatul de aer condiţionat Heinner Crystal HAC-CR24WHN e unul care vine cu o capacitate de 24000 Btu, iar din această cauză este optim pentru suprafeţe de 32-47 mp (debitul de aer e de 980 mc/h). Asta înseamnă că e un aparat excelent pentru un apartament cu două camere sau ceva de genul.
Nu consumă prea mult curent la încălzire ori răcire deoarece la răcire are clasa A++, iar la încălzire are A+ pe partea de eficienţă energetică. Consumul energetic mic se datorează şi faptului că are compresor tip inverter. Acest tip de compresoare sunt eficiente energetic, durabile şi silenţioase.
Acest aparat are un nivel de zgomot scăzut de 59 decibeli (e valabil pentru unitatea interioară), dar are funcţie silent precum şi mod mut. Trebuie menţionat că pe timp de noapte are Sleep Mode care vă va ajuta să dormiţi mai bine şi să economisiţi energie.
Prin intermediul funcţiei Follow Me acest aparat adaptează temperatura în funcţie de temperatura ambientală din jurul telecomenzii deoarece aceasta are senzor.
Cu întreţinerea nu va trebui să vă bateţi prea mult capul deoarece are o funcţie specială de Auto-curăţare. Aceasta menţine evaporatorul uscat şi uscat.

Acest aparat e unul cu performanţe superioare şi e adresat celora interesate de ceva calitativ. Din păcate nu are kit de instlalare inclus, dar cei care vor instala aparatul îl vor instala cu kit.
Recomandarea mea e ca instalarea să se facă cu personal specializat pentru a nu avea bătăi de cap.

Te-ar mai putea interesa