Heinner Crystal HAC-CR12WHN, AC modern cu multiple funcții

Heinner Crystal HAC-CR12WHN e un aparat de aer condițional al anului 2018 apărut pe la jumătatea anului și care are o capacitate modică de 12000 Btu. Vine cu toate funcțiile posibile și de care ai avea nevoie, iar din această cauză e foarte bun și pentru cei interesați de ceva foarte nou și la modă.

Modelul acesta de la Heinner vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.


Pro

Modelul de față e unul excelent pentru cei interesați de un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care să poată răci o suprafață mai mare. Mai exact poate acoperi o suprafață de 16-18 mp cu o capacitate de 12000 Btu pentru răcire.
Chiar dacă oferă multe facilități acest model nu consumă mult curent întrucât la răcire are clasa A++ cu un consum de 1237W.
Facilitatea Follow Me e una care presupune că apratul e unul care are un sezor în telecomandă, iar în acest fel preia temperatura de la nivelul (din jurul) utilizatorului așa încât să adapteze automat o climă optimă.
Vine cu deosebit de utila funcție Auto Restart care presupune că aparatul repornește de unde s-a oprit atunci când se întrerupe curentul.
Legat de silențiozitate trebuie spus că are funcție Silent precum și Mute Operation care oprește orice sunet.
Oarecum legat de silențiozitate are și sleep mode care reduce intensitatea funcționării pe timp de noapte, iar acest lucru face ca și consumul de curent să fie mai mic.

Contra

Nu e dotat cu funcții smart, adică nu are wi-fi și nici nu poate fi controlat prin intermediul unui telefon. Dar, acest lucru poate fi făcut printr-o priză smart.

Concluzie

Despre brandul Heinner trebuie știut că e unul românesc, iar aparatul Heinner Crystal HAC-CR12WHN e unul Crystal Inverter dotat cu cele mai importante funcții.
Ceva deosebit la acest brand e faptul că în general aparatele lor au o garanție de 3 ani. Prin acest lucru vor să ne demonstreze că pun spre comercializare aparate fiabile.

Te-ar mai putea interesa