Heinner Crystal HAC-CR09WHN, aparat de aer condiționat cu funcție Turbo

Heinner Crystal HAC-CR09WHN e un aparat de aer condiționat destul de compact și eficient, iar dacă considerați că suprafața e prea mare pentru acesta, optați pentru cel cu 12000 BTU. La un preț atât de mic nu vă puteți aștepta la prea performanțe foarte mari și la multe tehnologii, dar impresionează cu funcțiile sale speciale. Arată bine acest mode atât din față cât și din lateral, dar nu va ocupa mult spațiu din cameră pentru că va fi pus pe marginea superioară.

Acesta face parte dintr-o serie atractivă ca preț și dotări, iar eu v-o recomand în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit pentru o cameră nu foarte mare după cum e menționat și la specificațiile tehnice ale aparatului – maxim 18 mp. Performanțele aparatului diferă în funcție de funcția de climatizare aleasă și se vede că la încălzire capacitatea e ceva mai mare. Aceste valori diferă de la un model la altul, iar consumul are și el de suferit, de aceea clasa de eficiență e cea mai bună la răcire – A++.

Îl recomand pentru acasă deoarece are un filtru ceva mai bun decât generațiile anterioare – densitate ridicată. Astfel, praful și polenul din aer e reținut ceva mai bine de acesta. Bineînțeles, la prețuri ceva mai mari  puteți găsi filtre chiar mai avansate cu mai multe roluri

Păreri pro și contra

Compresorul Inverter e prezent pe toate aparatele de aer condiționat și chiar nu văd de ce ați alege unul fără sau unul second hand. Aparatele noi au filtre mult mai eficiente, motiv pentru care veți inspira un aer mai proaspăt și se poate seta cu ajutorul timerului timpul de funcționare. Poate fi pornit când nu sunteți acasă sau înainte să ajungeți acasă de la lucru. Numeroasele funcții sunt un plus pentru orice aparat indiferent de tip.

Heinner HAC-CR09WHN nu e singura variantă care ar trebui să o luați în considerare, în opinia mea, variantele cu capacitate mai mare sunt ideale dacă vreți să răciți o cameră suplimentară și e nevoie doar să deschideți ușa. Poate că optați să-l puneți într-un hol unde nu va deranja, dar și așa are funcție silențioasă.

Te-ar mai putea interesa