Heinner HAC-CO12WFN-WH, aparat AC Onix Eco Smart Inverter

Aparatul de aer condiționat Heinner HAC-CO12WFN-WH e unul dintre puținele modele de 12000 BTU cu WiFi, funcție Follow Me, Eco, display ascuns, 3D Inverter și clasă A++ în acest buget. Bineînțeles, mai sunt și alte caracteristici speciale care nu trebuie neglijate. Acesta se montează cu ușurință pe perete dar e recomandat să optați pentru o firmă specializată pe instalări, că până la urmă trebuie pusă și unitatea exterioară. Ideea e că un aparat ca acesta e superior unui model portabil în special dacă discutăm de dotări și eficiență.

Designul acestui model e destul de simplu și se vede foarte bine din poza de jos și e același fie că are altă capacitate, fie că nu are control WiFi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».
La unele magazine o să-l vedeți în ofertă cu nume precum Heinner Onix Eco Smart Inverter, iar pe lângă culoarea albă mai e disponibil pe argintiu și roșu.

Poate fi folosit pentru o suprafață de 16-23 mp, doar că trebuie să țineți ușile și geamurile închise (recomandare pentru cei care nu au mai avut un astfel de aparat).

Clasele de eficiență sunt destul de acceptabile indiferent de funcția de climatizare aleasă – A++ la răcire, respectiv A+ la încălzire. Pe lângă funcțiile enumerate mai sus, aș putea spune că are și alte funcții automate care îmbunătățesc performanțele aparatului. Cu fiecare generație, aparatele sunt tot mai atrăgătoare și prețurile sunt relativ aceleași. De exemplu, compresorul Inverter a devenit unul standard pentru a reduce consumul și facturile la energie chiar nu mai sunt atât de mari.

Păreri pro și contra

E de apreciat faptul că acesta devine foarte util în sezonul rece deoarece capacitatea de încălzire e semnificativ mai mare. Poate fi controlat de la distanță cu telefonul mobil și chiar să diagnosticați aparatul atunci când întâmpină o problemă. Funcția Follow Me e prezentă și la modelele altor branduri dar poartă o altă denumire, iar pentru cei care nu știu, e integrat un senzor de temperatură în telecomandă. Pot spune că excelează la capitolul funcționalitatea, motiv pentru care ați putea spune că nu e nevoie să mai căutați altul.

Heinner HAC-CO12WFN-WH e unul dintre multele aparate care vă poate crea un ambient mai plăcut indiferent de anotimp și e recomandat să nu-l puneți într-o cameră prea mare.

Te-ar mai putea interesa