Heinner HAC-CO12WFN-SL, AC argintiu cu funcție Follow Me

Heinner HAC-CO12WFN-SL este un aparat AC lansat la jumătatea anului 2018 și pe lângă faptul că are tehnologii noi (control wireless, funcția Follow Me și altele) are și un aspect plăcut (e de culoare argintie).

Modelul acesta e unul care nu doar are un preț bun Vezi prețul special de azi », dar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Fiabilitatea acestui aparat e una foarte bună… caracteristică Heinner deoarece are o garanție de 3 ani.


Avantaje

Funcția Follow Me presupune că aparatul are telecomandă cu senzor de temperatură (din jurul telecomenzii) așa încât să știe să adapteze temperatura pentru a vă fi bine.
Are o capacitate medie de 12000 Btu prin care poate acoperi o suprafață de până în 16-23mp. Iar, acest lucru face aparatul excelent pentru utilizare rezidențială.
Consumul energetic e unul mic la răcire deoarece vorbim despre 1600W, și din această cauză are clasa A++. Acest lucru se datorează foarte mult și faptului că are Inverter.
Dacă e să vorbim despre nivelul de zgomot atunci observăm că e unul mic de 60 dB pentru unitatea externă și un nivel maxim de 56dB pentru unitatea internă. Zgomotul unității interne e unul dependent de treptele ventilatorului deoarece acesta are 4 trepte.
Pentru persoanele interesate în a integra aparatul într-un ansamblu smart trebuie știut că vine cu wireless și permite controlul prin telefon.
Aerul eliminat e unul curat deoarece dispune de funcție de ionizare pe lângă acel filtru HD care reține cu până la 50% mai mult praf și polen până la 80%.

Dezavantaje

Un dezavantaj ar fi faptul că nu are kit de instalare inclus. Dar, pentru o instalare rapidă și ieftină puteți apela la firmele de aici.

Concluzie

Recomand un aparat de aer condiționat precum Heinner HAC-CO12WFN-SL celora interesați de ceva aspectiv și funcțional. Nici prețul nu trebuie neglijat, iar la acest model e vorba despre sub 2000 lei ceea ce mi se pare bine.
Brandul Heinner e unul românesc prezent pe piață de ceva timp, iar produsele lor sunt unele foarte bune.

Te-ar mai putea interesa