Heinner Onix Eco Smart Inverter HAC-CO12WFN-RD, aparat AC roșu

Aparatul de aer condiționat a devenit o necesitate și nu mai e atât de scump, dar trebuie să luați unul performant dacă aveți o suprafață mai mare. Heinner HAC-CO12WFN-RD e doar o variantă pe roșu a acestei serii Onix Eco Smart, dar sunt și altele care fac parte din aceeași serie. Dispune de funcții diverse de climatizare și care vor fi de folos dacă îl folosiți în spații de locuit. Spre deosebire de alte branduri, acesta e ceva mai atractiv deoarece oferă soluții mai de buget și cred că veți aprecia destul de mult acest aspect.

Din poza e jos se vede ecranul ascuns care e tot mai popular pe aceste aparate deoarece e mai elegant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Suprafața nu trebuie să depășească 23 mp deoarece nu ar da randament aparatul, pentru suprafețe mai mari trebuie variante de 21000 BTU sau alegeți două aparate. Cu ajutorul compresorului Inverter, consumul rămâne constant și acesta a devenit standard în ultimii ani.

În general, aparatele de aer condiționat sunt mai eficiente la răcire de aceea au clasa A++, iar la răcire e inferioară pentru că e un consum mai mare de energie. Cu ajutorul funcției Follow Me, aparatul răcește până se atinge temperatura dorită din zona telecomenzii pentru că e integrat un senzor de temperatură în aceasta. Sunt și alți producători care oferă o astfel de funcție doar că poartă altă denumire.

Păreri pro și contra

Poate fi controlat ușor cu ajutorul unui telefon deoarece are tehnologie WiFi, iar distanța e mai mare decât cu o telecomandă și poate că vă convine mai mult așa. Pentru un astfel de control, trebuie instalată o aplicație pe telefon. Sunt destul de multe aparate cu aceeași capacitate de răcire, doar că acesta excelează și la capitolul încălzire. Spun asta pentru că acea capacitate de încălzire e una generoasă – 16300 BTU, deci în sezonul rece poate încălzi chiar și două camere simultan.

Heinner HAC-CO12WFN-RD poate fi instalat pe perete ca multe alte modele și e însoțit chiar de unitate exterioară care mărește performanțele aparatului, dacă e să-l comparăm cu un model portabil.

Lasă un comentariu