Heinner Corona HAC-CO12WFN-BK, aer condiționat cu ionizare

Modelele de culoare neagră sunt destul de rare pentru că anumiți producători nu le oferă. Heinner Corona HAC-CO12WFN-BK e un astfel de model și care arată bine deoarece discutăm de o combinație de culori (alb cu negru). Sunt culori care se asortează cu orice și chiar va fi de folos în locuința dumneavoastră. Acesta vine echipat cu un filtru cu densitate ridicată, funcție de ionizare care neutralizează mirosurile și tehnologie WiFi pentru un control mai bun al aparatului (cu ajutorul smartphone-ului).

Designul e unul plăcut și poate fi regăsit la multe alte modele ale noii generații. Poate că din poza de jos nu se vede, dar ecranul digital e unul ascuns și e prezent la tot mai multe aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit pentru o suprafață mare dar nu e cel mai performant model de pe piață, însă pentru cei care au o cameră mult mia mare decât cea recomandată pentru varianta de sus, o soluție ar fi două astfel de aparate.

Climatizarea e decentă cu toate acele dotări, motiv pentru care aveți și un număr generos de funcții: răcire, încălzire, dezumidificare, Turbo, auto-curățare, Follow Me, autodiagnosticare, ventilație și Eco. Telecomanda nu are o distanță de utilizare foarte mare sau poate preferați să-l controlați prin telefon, gadget care e prezent la voi în mână mai tot timpul.

Păreri pro și contra

Poate fi controlat cu ușurință și de la distanță cu ajutorul telefonul, dar e necesară aplicația corespunzătoare și nu e una universală. Acesta e recomandat chiar și pentru sezonul rece deoarece capacitatea de climatizare e una impresionantă, iar consumul de energie e mic pentru că beneficiază de Inverter. Funcția Follow Me a devenit populară pe multe modele pentru că asigură un ambient corespunzător în jurul utilizatorului (dacă are telecomanda cu el). Aparatul se instalează ușor, dar e recomandat să apelați la o firmă autorizată și serviciul acesta nu e foarte costisitor dacă luați un aparat atât de avansat.

Heinner HAC-CO12WFN-BK poate fi folosit chiar și pentru spații comerciale deoarece e recomandat pentru spații de maxim 23 mp.

Te-ar mai putea interesa