Heinner CMX-1000, storcător fructe

Heinner CMX-1000 e un excelent storcător 3 în 1 care vine cu o putere mare de 1000W, recipientul de pulpă are o capacitate de 2,5 litri care e suficient… zic eu și cel de suc are o capacitate de 1,2 litri. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care e un aparat foarte bun cu un aspect de nota 10 și multe accesorii.

Poze

Din imaginea de alături se poate observa componența pachetului și de ce i se zice storcător 3 în 1. Sunt unele modele mai scumpe care nu vine cu râșniță, însă acesta are așa ceva plus blender. În acest fel o să puteți stoarce orice fruct după bunul plac. Materialul din care e realizat aparatul e unul foarte rezistent având finisare metalică și culoarea negru cu inox.

Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

Storcătorul de fructe Heinner CMX-1000 are o putere mare și asta, alături de accesoriile dedicate, vă va ajuta să stoarceți orice fruct, indiferent cât de tare ar fi. Însă, nu cred că ar fi prea bine să măcinați gutui sau alte fructe foarte tari deoarece orice aparat are limitele lui. Merele vor putea fi stoarse întregi deoarece tubul de alimentare e unul foarte gros.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul deosebit de bun; recipientele au capacități foarte mari așa încât se poate face mult suc ca mai apoi să-l puteți pune la păstrat în frigider; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mia mult în funcție de nevoia de siguranță; are capacități bune (blender 1.5 litri, recipient suc 1.2, recipient pulpă 2.5 litri).
Contra: nu vine cu niște rețete… deși cu toții știm să stoarcem niște fructe; nu are filtru pentru semințe util la fructe de pădure.

Concluzie

Sucurile sunt bune vara cât și iarna deoarece îmbunătățesc sănătatea, iar cel mai rapid mod de a le prepara e un storcător. Un astfel de model de la Heinner nu e deloc scump și e foarte ușor de folosit având o fiabilitate excelentă, dar nu aș recomanda să-i lăsați pe copii să umble la el.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Heinner CMX-1000, storcător fructe”

Comentariile sunt închise.