Heinner CleanAir 400

Momentan, cea mai vândută hotă e hota Heinner CleanAir 400 și asta pentru că are un preț mic și vine cu două motoare care îi garantează o eficiență crescută față de cele care au doar un motor. Astfel, având un preţ bun Vezi prețul special de azi » intră în categoria hotelor ieftine, iar garanția de 24 luni care o are ne spune despre electrocasnic că e unul de îndelungă folosință așa cum ar trebui.

Poze

Heinner 400 este un model pe alb și se poate vedea că arată foarte bine. Butoanele sunt amplasat la mijloc așa încât să poți ajunge ușor la ele și există chiar și un panou de protecție așa încât aburele să nu-ți intre în ochi. Nu se vede din imagine, dar are două lămpi de 40 W fiecare care vă vor ajuta să vedeți mai bine ceea ce gătiți.

Așa arată acest aparat

Specificaţii tehnice

Heinner CleanAir 400 are două motoare de 100W fiecare și două lămpi asociate de 40W fiecare. Viteza motoarelor poate fi adaptată pe 3 nivele așa încât absorbția să fie cât mai eficientă. Pe partea de filtrare vine cu două filtre metalice despre care spun că sunt destul de bune.

Numar motoare:2Putere (W):2 x 100Lampa iluminare (W):2 x 40Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie:3Filtru:2 x filtre metaliceDimensiuni (IxLxA cm):X 60 x 50Putere absorbtie (mc/h):400Control: MecanicCuloare:Alb

Păreri pro şi contra

Vine cu două motoare bune care realizează o putere de absorbție de 400 metrii cubi pe oră. Chiar dacă e așa de eficientă, zgomotul produs nu e mare deoarece face un zgomot de de undeva la 57 decibeli, cu aproximație. E un electrocasnic bun, însă nu știu cât de bun e filtrul.

Concluzie

Heinner CleanAir 400 are o dimensiune normală de 60 centimetrii și asta vă asigură că o să o puteți amplasa cu succes acolo unde doriți. A ajuns best buy deoarece incorporează multă tehnologie folositoare și nu costă mult. Despre fiabilitate se poate spune că e bună deoarece vine cu o garanție normală și poate fi montată ușor, asta conform celor care au cumpărat produsul.

Te-ar mai putea interesa