Heinner CHS220WH

Heinner CHS220WH e o hotă tradițională care vine cu un motor a cărei putere e de 100W, iar prețul de achiziție e unul mic. Astfel, poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care e un produs de la un brand cunoscut și apreciat, iar utilizarea e una simplă.
E un aparat util în special pentru aceia care nu gătesc mult și din această cauză nu au nevoie de un aparat cu două motoare și o putere ceva mai mare.

Poze

Modelul CHS220WH e unul care arată destul de bine, iar acest lucru poate fi observat și din imaginea de alături. Se poate vedea că are niște butoane măricele care sunt de tip push și care acționează aparatul în mode mecanic. Culoarea electrocasnicului e albă și din această cauză cred că o să se integreze foarte bine în bucătăria dvs.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Hota de față e una tradițională sau clasică de la Heinner, iar principalele sale caracteristici ar fi puterea medie, cele două lămpi de iluminare și filtrul acrilic. Nu trebuie să vă deranjeze că are doar un motor deoarece acesta are o putere mare de 100W care face ca aparatul să aibă o putere mare de absorbție de 220 metri cubi la oră.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul său nu e deloc mare; e ușor de folosit deoarece are butoane mari, iar dacă nu vă descurcați cu ceva atunci puteți apela la manualul cu instrucțiuni de utilizare; vine cu o garanție mare de 2 ani care e standard și poate că într-un viitor apropiat o să poată fi extinsă la mai mult; dacă viteza de absorbție vi se pare prea mare/mică atunci trebuie știut că o puteți adapta în funcție de necesități prin intermediul a 3 trepte.
Contra: nimic.

Concluzie

Aparatul de față e unul bun pentru acasă deoarece are un preț incredibil de mic. Iar, după cum am mai subliniat de câteva ori, nu ar trebui să vă deranjeze că are numai un motor pentru că oricum la aragaz nu o să gătiți pe toate ochiurile în același timp, ci doar pe unul, maxim două.

Te-ar mai putea interesa