Heinner CH400BRW, hota tradițională

Heinner CH400BRW e un model cu două motoare din seria Heinner CH400 și vine ca o alternativă la modelul Heinner CH250WH care e unul dotat doar cu un motor. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare. Datorită celor două motoare de 100W fiecare aveți parte de o putere mult mai mare de absorbție care ajută la absorbirea totală a mirosului.

Poze

Se poate vedea că această hotă tradițională are culoarea maro, iar panoul e situat central fiind compus din butoane de tip push care sunt ușor de acționat. Acest panou e unul de tip mecanic, iar față de unul electronic se va strica mai greu sau chiar deloc. (Oricum, garanția minimă e de 2 ani, iar la nevoie poate fi extinsă la maxim 4 ani.)

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Ca la oricare hotă și la acest model Heinner CH400BRW nu poți spune mare lucru despre detalii tehnice deoarece hotele sunt modele simple. Spre deosebire de alte modele, acesta are două motoare de 100W fiecare, iar din această cauză și filtrele sunt tot două la număr. Nu e vorba despre filtre sintetice, ci despre filtre metalice, iar asta presupune că sunt mai rezistente.
Alături am făcut o mică comparație între modelul de față și unul cu doar un motor – Heinner CH250WH.
[table caption=”Comparație: CH400BRW vs CH250WH” cols=”Caracteristică, Heinner CH400BRW, Heinner CH250WH” data=”Motoare, 2, 1, Putere, 200W, 100W, Filtru, metalic, sintetic, Preț, 229, 149″]

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un excelent raport între preț și calitate; garanția e una de îndelungă durată; fiabilitatea e una ridicată deoarece nu prea are ce să se strice la ea, iar astfel siguranța în utilizare (fiabilitatea) nu e afectată în vreun fel; vine de la un producător foarte apreciat în domeniul hotelor și aspiratoarelor.
Contra: era interesant dacă venea pe alb sau gri deoarece mie nu-mi palce culoarea maro.

Concluzie

Dacă gătești zilnic atunci o hotă cu două motoare ar fi recomandarea mea, iar acesta e un astfel de model. Nu e deloc greu de folosit și de aceea i se zice hotă tradițională ori clasică. Dacă nu vă descurcați cu ea atunci puteți apela și la manualul de utilizare ori la secțiunea FAQ din manual.

Te-ar mai putea interesa