Heinner CH250WH

Heinner CH250WH e un model de hotă cu un motor și e destinată în special bucătăriilor în care nu se gătește așa de mult. Vine ca o alternativă la Arctic AH61, despre care se poate spune că e un model românesc. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi → se poate vedea de ce acest Heinner CH250WH e foarte popular, chiar dacă are doar un motor.

Poze

Se poate vedea că e o hotă tradițională de culoare albă, iar butoanele sunt poziționate frontal la mijloc. Panoul de comandă e unul mecanic, iar acest lucru garantează o durabilitate maximă deoarece un panou electronic s-ar fi stricat în timp de la aburi. Despre dimensiuni se poate spune că sunt normale deoarece lungimea e de 60 centimetri, iar asta înseamnă că fa fi poziționată numai bine deasupra unei plite ori a unui aragaz.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul CH250WH e unul cu un motor a cărui putere e de 100W, iar lampa de iluminare nu e doar una ci sunt două cu 40W fiecare. Filtrul cu care vine hota e unul acrilic (sintetic) și cred că e foarte bun pentru această hotă în condițiile în care aparatul are o putere de absorbție de 250 metri cubi la oră. Un alt lucru care poate că vă interesează la această hotă e diametrul burlanului care e unul de 120 milimetri, deci suficient de mare. Alături e o comparație cu modelul CH400BRW care are două motoare.
[table caption=”Comparație: CH250WH vs CH400BRW” cols=”Caracteristică, Heinner CH250WH, Heinner CH400BRW” data=”Motoare, 1, 2, Putere, 100W, 200W, Filtru, sintetic, metalic, Preț, 149, 229″]

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și performanță în absorbție a aburelui e foarte bun; butoanele și panoul de comandă sunt foarte rezistente deoarece controlul e unul mecanic, iar butoanele de tip push; garanția e una caracteristică de 2 ani, iar în opinia mea nu cred că o să apelați vreodată la ea.
Contra: în cazul în care gătiți zilnic pe 2-3 arzătoare ale plitei atunci s-ar putea ca această plită să nu fie alegerea ideală.

Concluzie

Heinner CH250WH e una dintre cele mai accesibile hote de pe piață, iar asta trebuie mulțumit în principal faptului că are doar un motor. Cu un motor are o putere inferioară modelelor cu două motoare, dar asta înseamnă și un consum de curent foarte redus. Cât despre utilizare, trebuie spus că e foarte ușor de folosit și nu cred că o să vă dea mari bătăi de cap.

Lasă un comentariu