Heinner 12000 BTU, aparat de aer condiționat A++

Modelul Heinner 12000 BTU (Heinner HAC 1200A) vine ca o alternatică ceva mai accesibilă la Beko Prestige Line 1200btu sau altă capacitate btu. Se recomandă prin faptul că are un consum mic de curent și din această cauză e clasat în categoria A de eficiență energetică. Mai sunt și alte plusuri, dar am să le menționez la capitolul dedicat. În opinia mea nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de aceea cred că poate fi considerat ca fiind unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață.

Poze

Alături se poate vedea componența pachetului și se poate observa că în esență primiți 3 componente cum ar fi telecomanda, partea interioară (imaginea doi) și cea exterioară (prima imagine). Designul e unul destul de reușit și modern în același timp, iar banda cromată e oarecum cireașa de pe tort.

Heinner 12000 BTU 1
Telecomanda și aparatul la exterior
Heinner 12000 BTU 2 1
Aparatul interior

Specificaţii tehnice

Heinner 12000BTU vine cu patru funcții care sunt: încălzire, răcire, dezumidificare și auto-dezghețare. Ultima e o funcție specială care ține mai mult de aparat decât de încăpere. Compresorul aparatului e unul Toshiba și unitățile sunt de culoare albă așa încât să se integreze în locația unde o să amplasați aparatul de aer condiționat.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul mic; are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau patru ani pe bani puțini; vine de la un brand renumit în lumea electrocasnicelor care se ocupă în general cu realizarea aspiratoarelor, aparatelor de acest gen și a mașinilor de preparat pâine acasă. Un alt plus ar putea fi considerat faptul că are se montează destul de ușor dar pentru montare e nevoie de o firmă specializată, iar manopera depinde în general de pereți ș de amplasarea cutiei interioare cât și a celei exterioare. Dacă distanța dintre aceste cutii e mare atunci și prețul de instalare ar putea să crească.
Contra: era interesant dacă montarea era inclusă în preț, însă am văzut că în România încă nu se procedează așa.

Concluzie

Se apropie vara și nu cred că ar strica să te pregătești să o întâmpini cu un aparat de aer condiționat. Multă lume își achiziționează așa ceva doar vara și în ultimul moment când sunt temperaturi de 39-40 de grade. În țările dezvoltate un astfel de aparat e standard în orice locuință, indiferent că e vară sau iarnă și ajută foarte mult la purificarea aerului deoarece dacă ai termopane fără aerisire atunci camera se poate aerisi doar cu ajutorul unui astfel de aparat ori prin deschiderea geamului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Heinner 12000 BTU, aparat de aer condiționat A++”

  1. Buna ziua,

    As dori si eu un nr de telefon sa intreb detalii despre livrare sau garantie.Sunt de la Ploiesti
    Nr meu este

Lasă un comentariu