Hausberg HB 8042, cuptor electric de 61 litri

Hausberg HB 8042 e un cuptor electric cu clasa A disponibil de la brandul Hausberg Germany. E un cuptor pentru persoanele interesate în ceva simplu… clasic. Dotările sale sunt unele normale, la fel şi accesoriile incluse.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un aparat ok din toate punctele de vedere. Brandul producător foloseşte numele unui munte din Germania – Hausberg, fiind prezent pe piaţă de ceva timp.
Din imaginea de mai jos puteţi vedea că aparatul are şi panou de comandă uşor de citit, iar comandarea sa se face


Păreri pro şi contra

Cuptorul incorporabil Hausberg HB 8042 e unul cu o capacitate de 61 litri în condiţiile în care are dimensiunile 58x60x57 ÎxLxA cm. E o capacitate modică, iar pentru dimensiunile exacte recomand să vă uitaţi în manualul de utilizare precum şi să măsuraţi aparatul întrucât manualele sunt generale.
Are 6 programe precum şi funcţii speciale de grill şi dezgheţare. Partea grill e una care vă va ajuta foarte mult atunci când vine vorba despre gătirea unor mâncăruri speciale care nu se pot face afară când e vreme urâtă.
Un astfel de aparat este superior unuia pe gaz deoarece nu au loc arderi de gaze şi în felul acesta mâncarea e mai sănătoasă şi mai bine făcută. La o coacere uniformă ajută şi ventilatorul.
Electrocasnicul e unul realizat din materiale de calitate, mai exact vorbim despre inox şi sticlă (la uşă).
Astfel de aparate vin şi cu un oarecare dezavantaj deoarece vă trebuie o instalaţie electrică bine făcută.
Pentru un plus de comfort acest model e dotat cu lumină interioară. Acest lucru vă va ajuta să vedeţi mai bine cum e starea mâncării.

Pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, funcţional şi eficient la gătire acest model ar fi mai mult decât ok. Brandul e prezent de ceva timp în magazinele de profil online cât şi cele fizice. Preţurile sunt unele competitive, iar pentru a demonstra că fiabilitatea e una foarte bună e oferită o garanţie de 4 ani fără costuri suplimentare.

Te-ar mai putea interesa