Hausberg HB 555, cea mai ieftină plită incorporabilă pe gaz

Cea mai ieftină plită incorporabilă de pe piață nu e cu mult mai diferită de una mai scumpă deoarece e vorba de un pe gaz și dotările sunt aceleași (nu e ca și la cele electrice). E vorba de Hausberg HB 555 care nu e destul de populară pentru a fost lansată anul acesta și nu e singura variantă. Bineînțeles, nu are arzătoare puternice sau multe caracteristici speciale, dar e destul de atractivă din cele mai multe puncte de vedere. Mai sunt și alte aparate oferite de acest brand dacă vă gândiți să aveți toată gama de la acest brand.

Bugetul nu trebuie să fie mare și chiar e o alternativă accesibilă un aragaz clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Arzătoarele sunt același ca multe alte plite, dar puterea diferă în funcție de modelul ales. Oricum, poate că nici nu o veți folosi foarte mult pentru anumite preparate, ci preferați mai degrabă cuptorul. Chiar dacă panoul de control e pe partea dreaptă, plita nu e foarte lată – 56 cm. Indiferent că e frontal sau lateral, veți ajunge ușor la fiecare buton că doar sunt arzătoarele mai mici pe lângă el.

Siguranța e prezentă la arzătoare pentru a întrerupe gazul în caz că se stinge arzătorul și a împiedica scurgerile de gaz. Unele dotări sunt standard și le veți vedea chiar la toate plitele.

Păreri pro și contra

Aprinderea electrică e prezentă și la acesta, iar pentru cei care au avut doar un aragaz, la această plită se apasă și se rotește butonul, adică e mai simplu. Designul e destul de clasic și culoarea e una modernă, motiv pentru care și cuptorul trebuie să fie pe același stil.

Hausberg HB 555 nu e singura plită de la acest producător de electrocasnice, dar poate că nici nu merită să cheltuiți mai mult pentru că de cele mai multe ori poate nici nu veți primi nimic în plus. Plitele pe gaz nu au foarte multe dotări, ci prețul e influențat în general de brand și de materialele folosite. La cele electrice, lucrurile stau mult diferit și pot fi de multe tipuri.

Un comentariu la „Hausberg HB 555, cea mai ieftină plită incorporabilă pe gaz”

Lasă un comentariu