Hausberg HB 554, plită cu butoane în partea dreaptă

Plita incorporabilă de jos e una din multele modele oferite de acest brand și e destul de populară în acest buget. Hausberg HB 554 costă puțin și oferă exact ce aveți nevoie. Plitele pe gaz nu au multe dotări sau tehnologii incorporate ca cele electrice, motiv pentru care sunt accesibile, însă de multe ori plitele mai scumpe nu au prețuri justificate. Cea de jos arată foarte bine pe inox și butoanele chiar arată bine cu acel finisaj elegant. Alte plite au butoane cu suprafață mată, dar mie îmi plac cele cu finisaj lucios, metalic sau periat.

Plita trebuie să arate bine și să se potrivească cu actualul cuptor sau cel urmează să-l achiziționați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele pe gaz sunt cele mai populare pentru că sunt ușor de folosit, costă puțin și costul lunar nu e atât de mare. Pentru o plită electrică cu inducție e nevoie de o priză trifazată și alta pentru cuptorul electric (pentru că va funcționa mai bine). Oricum, trebuie să alegeți un cuptor electric cu aceasta dacă nu aveți unul pentru că cele pe gaz nu mai se fabrică.

Butoanele de pe lateral arată bine după cum am mai zis-o, însă sunt variante și cu butoane în față. Plita va fi la fel de mare indiferent că butoanele sunt pe lateral sau în față. Acesta are în pachet duze pentru GPL, în caz că veți folosi un alt tip de gaz.

Păreri pro și contra

Hausberg HB 554 oferă o puterea totală instalată decentă, iar acest lucru e ușor vizibil pentru că arzătorul mare e de 3.1 kW. E foarte important ca arzătorul mare să fie puternic pentru a putea găti orice pentru întreaga familie și timpul de gătire să fie cât mai scurt. Mâncarea e mai gustoasă dacă e gătită la flacără, dar depinde dacă vreți să o prăjiți sau nu.

Aș putea spune că prețurile sunt justificate de calitatea materialelor folosite, dar nu e întotdeauna așa. E bine să aveți grijă de ea, să o curățați de fiecare dată după ce o folosiți și să respectați instrucțiunile din pachet.

Te-ar mai putea interesa