Hausberg HB-1395, model decorativ pe negru

Dacă sunteți interesați de o hotă decorativă care să arate bine atunci modelul de față – Hausberg HB-1395 – ar fi recomandarea mea. Designul acestei hote incorporabile e unul special, acest lucru putându-se vedea și în imaginea de mai jos.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine de la un brand ok. Brandul e unul nou pe piață și mai mult ca sigur că aparține de un magazin online ori de un distribuitor local.


Avantaje

E un aparat modern din toate punctele de vedere, adică are un aspect plăcut (inox cu negru), controlul e touch, iar tipul aparatului e hotă decorativă incorporabilă.
Capacitatea de absorbție maximă e una ok, adică de 650 mc/h. Trebuie să știți că aparatul are 3 trepte de putere, iar capacitatea depinde de acestea cât și nivelul de zgomot. Astfel, nivelul de zgomot minim e de 46 decibeli. Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul minim de zgomot e comparabil cu cel al unui frigorific, iar cel maxim e de 65 decibeli, fiind echivalentul centrifugării unei mașini de spălat.

Dezavantaje

Numărul de motoare e redus, fiind vorba de doar un motor. Dar, e unul puternic cu o putere de absorbție maximă de 650 mc/h.
Filtrul e unul de aluminiu cu o eficiență clasa E. Totuși e bine că acest filtru e unul lavabil, adică poate fi spălat.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un aparat care să absoarbă abur și miros de mâncare atunci când aveți ceva pe plită atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Instalarea e una destul de simplă, iar burlanul de racordare are un diametru de 120 mm. Dacă nu vă descurcați cu instalatul atunci se poate apela la un serviciu de montaj hotă.
Fiabilitatea acestui aparat e una bună, aparatul având o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult.
Despre dimensiunile aparatului trebuie știut că sunt unele normale, adică e vorba despre o lățime de 60 centimetri.

Te-ar mai putea interesa