Hausberg HB-008AB, aragaz alb pe gaz

Aragazul Hausberg HB-008AB are un aspect plăcut pe alb și e destul de simplu astfel că arată bine în orice bucătărie nouă. Sunt mulți care vor un model cât mai simplu pentru că nu au nevoie de mai mult. Totuși, pentru un buget puțin mai mare puteți încerca un model mixt, adică cuptorul va fi unul electric cu multe funcții de încălzire. Randamentul oferit de alimentarea cu gaz e mai ridicat, motiv pentru care preparatele sunt gătite mai rapid.

Pe panoul de control se vede foarte ușor butonul special pentru aprinderea electrică, deoarece e pe altă culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele sunt pe gaz toate și echipate cu siguranță care oprește gazul la stingerea flăcării. Modelele vechi nu o aveau, motiv pentru care erau scurgeri de gaz. Astfel, noile modele sunt mai sigure dar și econome pentru că oferă arzătoare mai bune. Nu e prezent un singur grilaj ci sunt prezente două grătare mai mici care pot fi luate mai jos.

Capacitatea cuptorului e de 48 litri și nu e foarte importantă cât timp veți pune doar o tavă cu un anumit preparat. Anumite cuptoare electrice pot prepara două rețete simultan fără a afecta rezultatele. Arată bine cu acel capac din sticlă pentru că e puțin transparent și cel de tablă chiar nu e prea elegant.

Păreri pro și contra

Mulți dintre voi îl vreți pentru cum arată, dar și pentru dotările sale. Aprinderea electrică trebuie să devină o dotare standard pe mai toate modelele deoarece ușurează utilizarea sa. Alte modele au această funcție integrată în butoanele arzătoarele și e prezentă pictograma pentru această caracteristică. Are un preț foarte bun pentru ce veți primi și nu sunt multe branduri care oferă ceva mai atractiv. Totuși, e loc de mai bine pentru că cerințele utilizatorilor au crescut puțin deoarece și incorporabilele sunt ceva mai dotate.

Hausberg HB-008AB poate fi pus fără probleme în locul vechiului model deoarece are aceeași lățime de 50 cm, iar dacă aveți mai mult loc v-aș recomanda unul de 60 cm. Un aragaz mare oferă o plită spațioasă pe care puteți pune orice vas și cuptorul e încăpător.

Te-ar mai putea interesa