Hausberg HB-007AB, aragaz bun de dimensiuni reduse

Hausberg HB-007AB este un electrocasnic de tipul aragaz pe gaz și nu beneficiază de aprindere electrică. E foarte ușor de utilizat deoarece e un aragaz clasic, iar aprinderea se poate face cu chibrit ori brichetă.
Brandul Hausberg e cunoscut pentru electrocasnice mici și mai nou pentru electrocasnice mari (hote, aragazuri, plite incorporabile etc).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine de la un brand foarte răspândit. Acest brand are produsele comercializate în o mulțime de magazine online precum și supermarketuri.
Din imagine se poate observa că are un design minimalist, iar culoarea albă face ca produsul electro să se integreze perfect în orice bucătărie.


Beneficii

Dimensiunile aparatului sunt unele compacte și normale în același timp deoarece vorbim despre dimensiuni 85x50x60 (ÎxLxA cm). Cu o lățime de 50 centimetri veți putea amplasa aparatul oriunde doriți.
Greutatea aparatului e una de 25,7kg, iar din această cauză poate fi transportat cu ușurință unde doriți. Probabil că cel mai bine ar fi ca la transport să fie două persoane.
Capacitatea cuptorului e una ok de 48 litri și va permite să gătiți mâncăruri voluminoase.

Dezavantaje

Partea de cuptor putea să aibă un volum mai mare deoarece la cuptoarele incorporabile vorbim despre volume de 53 litri în sus.

Concluzii

Dacă vă interesează un electrocasnic care să vă ajute să gătiți fără probleme diverse mâncăruri preferate atunci modelul acesta Hausberg HB-007AB ar fi recomandarea mea.
Despre garanția produsului trebuie spus că e una normală de 2 ani, dar în funcție de magazinul de unde achiziționați produsul puteți extinde sau nu garanția.
Un astfel de aragaz se adresează persoanelor cu un buget redus, dar care vor ceva bun și cu garanție. În general garanția face multe și e un motiv în plus pentru a cumpăra ceva nou deoarece în caz că se strică nu trebuie plătită manopera, dacă e defect din fabrică sau ceva ce e acoperit de garanție.

Lasă un comentariu