Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hausberg HB-006IN, aragaz compact cu rotisor

Aragazul Hausberg HB-006IN are o alimentare complet pe gaz pentru cei care doresc varianta clasică de alimentare, însă are cablu de alimentare electrică în caz că doriți să folosiți aprinderea electrică de la arzătoare. Modelul e compact pentru că are o lățime de 50 cm și dacă nu aveți nevoie de acel rotisor, puteți găsi aproape în același preț o variantă și cu lățime mai mare, însă nu sunt foarte multe în acest buget. Capacul din sticlă arată foarte bine și acesta înlocuiește pe cel standard din tablă.

Panoul de control e complet mecanic și anumite funcții ale sale pot fi acționate doar prin apăsarea butoanelor negre de pe lateral. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Funcțiile speciale de care spuneam mai sus sunt rotisorul, aprinderea electrică și iluminarea cuptorului. Plita are grătare din oțel emailat și se vede ușor acest lucru pentru că cele din fontă sunt mai groase. Siguranța arzătoarelor întrerupe gazul când nu mai are flacăra, dar și cuptor beneficiază de această dotare.

Rotisorul permite prepararea unor rețete mai speciale care nu pot fi făcute în tavă, iar aici mă refer la cele cu carne. Acesta nu e o dotare standard motiv pentru care trebuie să vă uitați bine când achiziționați un astfel de aparat.

Păreri pro și contra

Îmi plac aparatele pe inox deoarece sunt ceva mai elegante și butoanele sunt bine evidențiate. Deci hota nu poate fi pe altă culoare și nu trebuie să fie neapărat de la acest brand, alegeți una care se potrivește în bucătăria voastră. Oferă destul de multe în acest preț și merită să-l treceți pe listă. Aici mă refer la dotările speciale menționate mai sus, însă e loc de mai bine, de aceea sunt și variante ceva mai scumpe. Nu puteți avea toate facilitățile într-un buget mic.

Hausberg HB-006IN e o variantă satisfăcătoare și poate că unii și-ar fi dorit acel sertar în partea de jos, dar sunt variante mai mari care pot avea această dotare. însă nu cred că o veți folosi prea des dacă nu aveți multe tăvi sau vase de depozitat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu