Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hausberg HB-005IN, model cu aprindere electrică

Hausberg HB-005IN e un aragaz clasic cu aprindere electrică. Dimensiunile sale sunt unele standard, adică 50x60cm și din această cauză o să poată fi amplasat oriunde doriți.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un electrocasnic de top din toate punctele de vedere. Dacă nu cunoașteți brandul atunci trebuie menționat că e unul românesc prezent pe piață de ceva timp. Comercializează diverse feluri de electrocasnice, de la electrocasnice mici la mari.

Avantaje

Modelul Hausberg HB-005IN e unul dotat cu 4 arzătoare, iar aprinderea acestora se realizează electric. Acest lucru e unul foarte convenabil și rapid.
Partea de cuptor e iluminată pentru a vedea starea mâncării… cât de bine e făcută. Cuptorul are o capacitate de 48 litri, fiind una medie.
Accesoriile cu care vine aparatul sunt unele standard, adică capac, tavă și grătar. Capacul nu prea e accesoriu, dar e un lucru menționat la toate aparatele de acest fel.
Murdăria și praful nu se vor vedea pe acest aparat deoarece e unul de culoare inox. Aceasta e o culoare care se va potrivi de minune cu orice mobilier și inspiră modern.
Producătorul menționează că aparatul prezintă siguranță. Probabil că are termocuplă care oprește alimentarea cu gaz în cazul în care din greșeală se stinge flacăra.

Dezavantaje

Brandul nu e prea cunoscut, chiar dacă e prezent cu electrocasnicele sale mai în toate supermarketurile. După cum ziceam mai sus, e vorba despre unul românesc.

Concluzii

Pentru cei interesați de un aparat cu care să poată găti eficient mâncarea preferată recomand acest model. Dacă nu sunteți legați la rețeaua de gaz atunci acesta are și duze pentru GPL așa încât să vă puteți pune o butelie. În funcție de necesități (dacă flacăra e prea mică sau prea mare) duzele trebuie sau nu trebuie schimbate.
Aparatul va fi unul ușor de montat, la acest lucru contribuind și greutatea redusă de 25 kg.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu