Hausberg HB-003AB, cel mai mare aragaz pe gaz

Aragazul Hausberg HB-003AB e cel mai mare aragaz disponibil în acest preț și are dimensiuni similare cu cele ale unei mașini de spălat (lățime și adâncime de 60 cm). Avantajul principal oferit de un aragaz mare e că aveți o plită spațioasă și un cuptor încăpător. Arată bine ținând cont de culoare și finisaje, iar mulți utilizatori le preferă pe cele albe decât pe cele pe inox sau alte culori. Am observat că acest aspect afectează puțin prețul, dar nu aveți încotro dacă restul aparatelor din bucătărie sunt pe o anumită culoare.

Evident, acesta arată mult mai diferit față de cele clasice și cred că veți apreciat că nu e un model ca restul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele pe gaz sunt cele mai accesibile și oferă cele mai bune performanțe, iar preparatele vor avea gustul dorit, nu ca la plitele electrice. Nu aveți pentru ce să consultați manualul de instrucțiuni deoarece aparatul nu e complicat de folosit. Arzătoarele sunt oprite dacă se stinge flacăra pentru ca să nu existe scurgeri de gaz. Chiar și cuptorul are acest tip de siguranță care e standard pe toate aparatele cu gaz.

Mai toate aragazurile vin cu duze pentru GPL pentru că nu toți utilizatorii se folosesc de același tip de gaz. Veți primi o tavă generoasă, iar voi puteți lua ulterior altele în funcție de preparate.

Păreri pro și contra

Astfel de aragazuri nu oferă prea multe dotări ca și cele electrice, de aceea prețul e mai atractiv. E ideal pentru cei care au o familie mai mare și găsesc des la cuptor, că plita e la fel de performantă ca una mai îngustă. Poate că prețul e cam piperat, dar trebuie să luați în calcul aprinderea electrică și dimensiunile sale pentru că nu e altul cu care să-l comparăm.

Hausberg HB-003AB oferă un panou de control ușor de folosit și în partea din stângă se pot vedea butonul suplimentar pentru aprindere electrică (ușurează aprinderea arzătoarelor). Cred că aprinderea va deveni una integrată pe următoarele generații cum e la plitele incorporabile, astfel veți folosi doar o singură mână.

Te-ar mai putea interesa