Hansa ZWM476SEH, mașina de spălat vase

Mașina de spălat Hansa ZWM476SEH e una dintre modele clasice pe inox adică care nu necesită incorporare. Există și modele care pot fi incorporare fie parțial fie complet, dar pentru acelea e nevoie de un mobilier special (vă ajută să economisiți și spațiu). Jos am pus o poză cu acesta pentru a observa mai bine interiorul său și cam cum ați putea aranja vaselor, tacâmurile ori paharele. Oricum, e inclus un manual de utilizare și acolo vă este explicat și cum o puteți folosi. Nu sunt prea multe programe ori opțiuni din care puteți alege, deci nu aveți cum să greșiți.

Mie mi se pare destul de ieftină și se datorează în mare parte promoției, dar și producătorul oferă, în general, produse ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparat
Aparat

O capacitate de 10 seturi e destul de generos și nu sunt multe modele care pot spăla mult mai mut decât aceasta. Ar mai fi de adăugat faptul că spală destul de eficient, adică cu un consum redus de energie. La un ciclu de spălare consumă cam 0.83 kW (mod eco), iar anual undeva la 238 kW. Nu se poate oferi o cifră fixă deoarece nu toți o vom folosi zi de zi.

Pe partea de programe are: încărcare la jumătate, bio/eco, funcție de memorie, spălare express și programele standard. Sistemul de uscare se face prin condensare cum e și la restul și se pare că e destul de eficient. Nivelul de zgomot nu cred că are un rol așa de important deoarece nu e un aparat care funcționează continuu, ci doar când e nevoie. Pentru cei interesați, nivelul de zgomot maxim e de 49 dB.

Plusuri: preț atractiv, arată bine, control electronic, compactă, spală mult și eficient.
Minusuri: nu are.

Hansa ZWM476SEH spăla destul de bine și se ocupă și de uscare vaselor. deci voi trebuie doar să alegeți programul de spălare și să așteptați până ce termină de spălat. Poate fi următoarea voastră alegere dacă nu aveți altă opțiune și pe inox s-ar putea să nu dați greș. Mie pe inox mi se pare mai elegantă, dar există și pe alb dar depinde și de restul aparatelor din bucătărie.

Te-ar mai putea interesa