Hansa ZWM426ESH, mașină de spălat vase de 10 seturi

Mașinile de spălat vase argintii sunt preferatele mele, în special dacă au un panou de control negru care să iasă în evidență. Hansa ZWM426ESH e una dintre acestea și are o capacitate de 10 seturi pentru că nu e foarte mare. Mașinile de 60 cm pot spăla mult mai multe seturi, însă sunt importante și coșurile sale (cum sunt organizate). Varianta aleasă de mine are o clasă energetică A++ care se va reflecta în facturile de la energie și oferă o opțiune de încărcare la jumătate pentru zilele în care nu aveți atât de mult de spălat.

Arată ca un model premium, doar că acesta are o lățime de 45 cm și costă destul de puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard cu capacitate maximă de 10 seturi și puteți pune chiar mai puține vase, pahare sau tacâmuri. Puteți spăla chiar și alte tipuri de articole (oale, tăvi, accesorii de aparate) însă depinde și cât de mult puteți ajusta coșurile.

Avem ca și programe următoarele: Auto, Eco clean, Intensiv, Normal. Chiar nu aveți nevoie de mai mult pentru că acestea sunt programele de bază care oferă rezultate excelente, dar sunt și câteva funcții interesante despre care puteți afla în manualul său. Se poate amâna pornirea cu 3,6 sau 9 ore pentru că de multe ori nu avem suficient timp.

Păreri pro și contra

Consumul de resurse rămâne scăzut în cazul unor programe, iar alegerea programului potrivit se face în funcție de gradul de murdărie. Panoul de control e vizibil chiar și după pornirea programului, nu e ca la cele complet incorporabile și un design similar vedem și la cele parțial incorporabile. E ceva mai ușor de instalat un astfel de aparat pentru că aveți nevoie doar de un spațiu cu lățime 45 cm sub blat și chiuveta în apropiere (conectați mașina la sifon și aveți robinetul de apă lângă).

Hansa ZWM426ESH spală foarte bine deoarece se folosește de 3 seturi de apă și sunteți informați despre nivelul soluției de clătire. La final vasele vor fi uscate și le puteți pune la loc sau le țineți în mașină dacă nu aveți mult spațiu de depozitare.