Hansa ZWM416WH, model 9 seturi clasa A++

Dacă vă interesează o maşină de spălat vase economică şi capabilă să spele o cantitate mare de vase atunci modelul Hansa ZWM416WH ar fi recomandarea mea. Brandul Hansa e unul polonez, iar calitatea produselor sale e una superioară, acest lucru fiind susţinut de garanţia de 2 ani extensibilă la mai mult.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim o maşină de spălat normală care are un panoul de comandă simplu. Acest lucru poate fi remarcat şi din imaginea de alături.


Păreri pro şi contra

Hansa ZWM416WH este un aparat eficient energetic care e dotat cu clasa A++ deoarece are un consum anual de 197 kWh, iar per ciclu de spălare are 0,7kWh.
Nici consumul de apă nu e unul prea mare întrucât vorbim despre 9 litri per ciclu de spălare şi 2520 litri pe an.
Consumul energetic şi de apă va fi şi mai mic dacă o să folosiţi programul jumătate de încărcătură.
E un aparat destul de sigur deoarece are Aqua Stop, adică o protecţie împotriva inundaţiilor.
Nu va trebui ssă verificaţi periodic dacă aparatul a terminat spălarea deoarece la terminarea programului sunteţi avertizaţi de semnal sonor.
Dimensiunile aparatului sunt unele compacte întrucât vorbim despre dimensiuni de 85x49x60 ÎxlxA cm.
Nu ne putem plânge legat de zgomot deoarece acest aparat are un nivel de 49 decibeli. Acesta e unul inveferior unei maşini de spălat rufe… cu mult.

Un astfel de electrocasnic o să vă ajute foarte mult în bucătărie întrucât o să facă vasele ca noi, iar dvs. o să aveţi mai mult timp la dispoziţie pentru lucrurile care contează.
Această maşină poate fi utilizată şi în scopuri comerciale, adică la o pensiune ori restaurant. Clienţii vor aprecia vasele curate şi în felul acesta personalul dvs. se va ocupa de treburi mai importante.
Am uitat să precizez faptul că uscarea vaselor se realizează cu aer fierbinte, în felul acesta în interiorul aparatului nu rămân aburi aşa încât vasele să fie uscate fără urme de apă.