Hansa ZWM416WEH, mașină de spălat mică și ieftină

Mașina de spălat vase cu 10 seturi Hansa ZIM 615WB e una dintre cele mai interesante variante de pe piață deoarece nu prea are concurență în acest buget. Bineînțeles, nu puteți avea pretenții să aibă control complet electronic sau un ecran digital generos, ci are un control mecanic destul de ușor de folosit. Designul e destul de simplu și plăcut, iar mulți dintre voi chiar vă doriți un model standard care nu trebuie incorporat. Acesta poate fi pus sub blatul din bucătărie dacă vreți , însă dacă ați avut o mașină de spălat rufe, va fi ceva mai simplă instalarea sa.

Sunt destul de multe aparate similare (cu lățime de 45 cm), dacă vreți să ocupe puțin spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Are o capacitate generoase, dar mică dintr-un anumit punct de vedere (dimensiuni). Oricum, nu cred că vă doriți un model prea performant sau încăpător ci unul funcțional. Tot mai multe modele noi oferă o opțiune de încărcare la jumătate, adică are un consum destul de redus de energie și apă. Puteți spăla vase imediat după prânz și nu trebuie să așteptați până ce veți avea suficiente vase pentru întreaga capacitate.

Programare întârziată e o funcție tot mai căutată deoarece nu vreți să spălați vase seara târziu, ci poate vreți să programați aparatul să pornească după ce veți din oraș sau poate de dimineața.

Păreri pro și contra

Consider că are suficiente programe de spălare indiferent de gradul de murdărie de pe vase. Consumul redus de resurse e dat de clasa de eficiență, iar la acesta este E. Cred că o recomandă și prețul, pentru că sunt puține modele cu 10 seturi în acest preț. Bineînțeles, pentru un buget mai mare puteți avea o mașină cu lățime de 60 cm, care oferă o capacitate de până la 14 seturi.

Hansa ZIM 615WB nu prea are concurență deoarece e foarte accesibilă, consum mic și oferă o capacitate de încărcare satisfăcătoare. Din câte am observat, capacitatea nu afectează prețul, dar nici designul. Totuși, un model cu multe caracteristici speciale e mult mai scump pentru că oferă coșuri mai speciale, un panou de control modern și poate chiar mai multe opțiuni.

Te-ar mai putea interesa