Hansa ZWM416SEH, maşină de spălat vase standard

Dacă vă interesează o maşină de spălat vase capabilă în a spăla 10 seturi dar care să fie de tip standard (neincorporabilă) atunci Hansa ZWM416SEH ar fi recomandarea mea. Pe piaţă există şi alte modele, dar acesta se evidenţiază prin facilităţi şi faptul că vine de la un brand polonez.

Pentru un electrocasnic care vine cu clasa A++ de eficienţă energetică eu zic că un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare. Banii care-i daţi pe aparat o să-i recuperaţi în timp prin facturi mai mici la energie.


Păreri pro şi contra

Modelul Hansa ZWM416SEH este unul care vine cu un consum energetic mic datorat multiplelor optimizări printre care se numără şi programul Half Load, adică încărcare la jumătate.
Pe an acest aparat consumă 211 kWh, iar pe ciclu de spălare avem 0,75 kWh. E important şi consumul de apă, iar din această cauză ar trebui menţionat consumul anual de 2520 litri şi 9 litri per ciclu.
Aparatul vine dotat cu un număr de 6 programe printre care se numără delicat, intensiv, eco clean, prespălare şi normal.
Nu e un aparat mare, dimensiunile sale fiind de 84x45x60 ÎxLxA în cm. Iar pentru instalare alte lucruri care vă interesează sunt furtunul şi cablul de alimentare de 1,5m fiecare.
Probabil că se poate vedea şi din imagine că panoul de comandă e unul minimal făcând aparatul foarte uşor de folosit.

Dacă vă interesează un aparat care să vă fie un real ajutor atunci când vine vorba despre spălatul vaselor atunci acest electrocasnic de la Hansa ar fi recomandarea mea. Pe piaţă există şi alte modele, dar acesta se evidenţiază printr-un design minimalist şi culoare inox. Această culoare face ca aparatul să se integreze perfect atât în bucătării moderne cât şi tradiţionale.
Cât despre faptul că aparatul nu e incorporabil trebuie spus că acest lucru nu e neaparat un dezavantaj deoarece mulţi nu au mobilă pentru aparate electro incorporabile.
Eu consider că brandul Hansa e la fel de bun precum cele germane (AEG, Bosch etc) întrucât e localizat la graniţă cu Germania.

Te-ar mai putea interesa