Hansa ZWM 656IH, mașină spălat vase

Mașina de spălat vase Hansa ZWM 656IH e una clasică deoarece nu necesită incorporare și care următoarele caracteristici: 12 seturi, clasa A, 6 programe și finisaj inox. Deci se adresează unei familii mai mari deoarece poate spăla vase cât pentru 12 persoane (sau 4 persoane, în cazul în care vreți să spălați vasele și tacâmurile pentru întreaga zi, o sigură dată – cât pentru 3 mese). Într-un astfel set intră destul de multe farfurii, tacâmuri, căni etc. Deci, e vorba de o mașină spațioasă și funcțională. Faptul că are 6 programe, e eficientă în obținerea unor rezultate bune și la un consum de energie mic, că doar are clasa A la energie. Prețul poate fi considerat unul atractiv deoarece oferă destule și nu e un model oarecare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din poza de jos se observă designul elegant și finisajul pe inox. Poate că un model pe alb nu s-ar fi integrat așa de bine în bucătărie, dar unul pe inox se asortează cu aproape orice culoare (v-o recomand dacă aveți și restul electrocasnicelor pe inox și nu alb).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea de 12 seturi o consider suficientă pentru cei care nu au mai avut o astfel de mașină și dacă se adresează unei familii mai numeroase. Restul claselor de eficiență sunt tot A și aici mă refer la uscare și spălare. Clasa A la energie presupune un consum de numai 1.05 kW în programul eco, iar cel de apă e de 12 litri. Consumul anual e undeva la 300 kW și 3360 litri.

Controlul electronic e situat la exterior și e la fel de bun ca și restul. Puteți alege programul dorit și temperatura ideală pentru a obține rezultate bune într-un timp mai scurt. Spun asta deoarece are programe mai lungi dar și scurte (pentru vase puține și care au un nivel de murdărie scăzut). Apreciez că are funcția de programare întârziată dar și indicator pentru terminare program.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușor de folosit, accesibilă, economică, poate fi pusă unde doriți (chiar și sub blat), fiabilă și elegantă.

Minusuri: mai multe funcții ar fi fost ideale.

Concluzie

Chiar dacă acest aparat Hansa ZWM 656IH nu e unul incorporabil, poate fi introdus sub blat ca și o mașină de spălat deoarece are o înălțime de 85 cm și o lățime de 60 cm. Ea se adresează celor care au deja mobilier în bucătărie și nu au cum să mai incorporeze și un așa aparat. Există alternative și pe alb, dacă doriți care au un control electronic ceva mai diferit și o fiabilitate la fel de bună.

Un comentariu la „Hansa ZWM 656IH, mașină spălat vase”

  1. Va rog un manual de utilizare ca nu stiu rusa….nu reusesc sa imi dau seama cum se porneste….

Lasă un comentariu